magura2004 Napisano 2 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2015 Witam czy posiada ktoś z Warszawy ewentualnie okolic rower Radon Slide 27.5" 8.0 white/black/yellow 2015 albo Radon Slide 27.5" 9.0 black/gold 2015 w celu obejrzenia jak wygląda? Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cadavre Napisano 17 Lutego 2015 Udostępnij Napisano 17 Lutego 2015 Hej, dopadłeś gdzieś ten rowerek do testu? Przy okazji, jaki masz wzrost i w jaką wielkość ramy celujesz? I czy brałeś pod uwagę jakieś alternatywy np od Canyon'a? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
magura2004 Napisano 17 Lutego 2015 Autor Udostępnij Napisano 17 Lutego 2015 Cześć niestety nie miałem przyjemnośći. Mam 184 i to Radona brałem jako alternatywę bo kupuję jednak Canyona Nerve AL 8.0 rozmiar L. Canyona oglądałem na żywo fajny sprzęcik. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cadavre Napisano 17 Lutego 2015 Udostępnij Napisano 17 Lutego 2015 Ja jestem w dokładnie identycznej sytuacji - Canyon ale Spectral AL jako pierwszy strzał, Radon jako alt. No nic, życzę mnóstwa frajdy na nowym sprzęcie! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cr4zylucky Napisano 18 Lutego 2015 Udostępnij Napisano 18 Lutego 2015 Odpowiednikiem Radona Slide jest właśnie canyon spectral nie nerve.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
magura2004 Napisano 19 Lutego 2015 Autor Udostępnij Napisano 19 Lutego 2015 Ja potrzebuję bardziej do XC z domieszką all Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cr4zylucky Napisano 19 Lutego 2015 Udostępnij Napisano 19 Lutego 2015 A to dobry wybór ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adriansocho Napisano 4 Marca 2015 Udostępnij Napisano 4 Marca 2015 Ja bym go raczej nazwał AM z domieszką XC, ale tak czy inaczej rower wygląda na bardzo fajny:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
magura2004 Napisano 4 Marca 2015 Autor Udostępnij Napisano 4 Marca 2015 Canyon gdzieś wspomina,że Nerve to XC z możliwością dłuższych wypadów tak go zaszufladkowali Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.