ukulele Napisano 30 Grudnia 2014 Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2014 Witam! Sprzedaję amorka Rock Shox, mam już chętnego z tablicy. Właśnie go wymontowałem i się tak zastanawiam czy należy coś dodać do niego skoro nic nie zaznaczyłem o tym w aukcji? Ośkę na piastę itp? W końcu sprzedaję sam amortyzator. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AdaskoKross Napisano 30 Grudnia 2014 Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2014 No właśnie sprzedajesz sam amortyzator ... Tyle chyba wystarczy na odpowiedź . ( żadnych piast , kół... itp nie dodawaj Sam amortyzator :-) ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jahoo84 Napisano 30 Grudnia 2014 Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2014 Amor jest pod sztywną oś 15 lub 20mm? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ukulele Napisano 30 Grudnia 2014 Autor Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2014 Ośka to standardowe 9mm. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jahoo84 Napisano 30 Grudnia 2014 Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2014 To nic do niego nie dodajesz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team safian Napisano 30 Grudnia 2014 Mod Team Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2014 Ewentualnie możesz dorzucić bieżnię sterów i (o ile amortyzator posiada) manetkę blokady. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ukulele Napisano 30 Grudnia 2014 Autor Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2014 Ok. Dzięki panowie za pomoc. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lyndowss Napisano 30 Grudnia 2014 Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2014 Ewentualnie możesz dorzucić bieżnię sterów i (o ile amortyzator posiada) manetkę blokady. Bieżnię sterów? A po co komu sama bieżnia? Wtedy już nikt nie skorzysta z niego, ani sprzedawca w innym amortyzatorze, ani kupujący. Co do manetki się zgadzam. Bieżnię sobie zachowaj, chyba, że stery jakieś tanie to możesz w geście oddać (ale tylko jako całość, bo nic nikomu po samej bieżni), jednak ja bym zatrzymał. Sprzedałeś sam amortyzator. Ewentualnie jakaś książkę serwisową dodaj o ile masz, albo dowód zakupu, czy coś jeżeli posiadasz jeszcze, lub w ogóle kiedykolwiek miałeś. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.