kris750 Napisano 30 Grudnia 2014 Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2014 Niestety ale po wymianie baterii licznik zresetował mi wszystkie przebiegi, średnią kadencję, licznik dzienny i całkowity a ja nie zapisałem sobie dokładnie kilometrów, bo według opisu po zmianie baterii zapamiętuje ustawienia, tylko że sadziłem że zapamiętanie ustawień dotyczy przede wszystkim stanu licznika. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
llancer Napisano 30 Grudnia 2014 Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2014 No i co w związku z tym ? Szukasz jasnowidza co ci powie liczby jakie miales czy co ? Mi licznik wszedł w ustawienia kiedys w lesie,udalo sie go ogarnac ale zresetowal sie(sigma 1009) trudno, w domu sie okazalo ze wszystko wrocilo,tylko godzine musialem zmienic a 509 dostala crasha na maratonie,na starcie,jakies dziwne slupki na ekranie itd,pomoglo wyciagniecie bateri na pare minut,lecz wtedy tez zresetowalo sie wszystko i nie wróciło. Dlatego korzystam z endomondo jak moge,jak nie to po powrocie do domu spisuje z licznika dystans i predkosc na endomondo,przez co zawsze moge aktualne dane wprowadzic do licznika : Pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kris750 Napisano 30 Grudnia 2014 Autor Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2014 zdziwiło mnie że jednak nie zapamiętał ustawień Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ugupu Napisano 30 Grudnia 2014 Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2014 Nie ma Sigmy 12.16. Jest 16.12. Jeśli masz rzeczywiście model 12.16 to masz podróbę. Jeśli to literówka i masz 16.12 i zgubił ci ustawienia to albo felerny jakiś, albo coś wcisnąłeś niechcący np reset od dołu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marlotnik Napisano 9 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2015 Czy jest możliwość skasowania stanu licznika całkowitego przebiegu w km i godzinowo z całego roku. Nie chodzi mi tutaj o dzienny lecz z całego roku ? mam sigme 16.12. Próbowałem ale mi nie wychodzi.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MokryxD Napisano 9 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2015 Wchodzisz w ustawienia i tam masz dystans i czas całkowity. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zukikiziu Napisano 9 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2015 @marlotnik Takie liczniki nie zliczają przebiegu rocznego. Jest albo dzienny (który samemu ręcznie resetujesz) albo całkowity. Nie ma mozliwości wykasowania przebiegu rocznego w przypadku, gdy zliczane było np 2 lata. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pawelpodroznik Napisano 18 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2015 Czy jest możliwość skasowania stanu licznika całkowitego przebiegu w km i godzinowo z całego roku. Nie chodzi mi tutaj o dzienny lecz z całego roku ? mam sigme 16.12. Próbowałem ale mi nie wychodzi.. bez problemu, wchodzisz w ustawienia i ustawiasz czas i dystans na 0. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sephiroot Napisano 18 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2015 @marlotnik Wchodzisz w Setting i kasujesz Total Dist 1 i Total Time 1. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marlotnik Napisano 19 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2015 Bardzo dziękuję za odowiedzieć. Zapomniałem napisać ze juz to zrobiłem ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.