Skocz do zawartości

[licznik sigma 12.16] wymiana baterii i reset

kris750

Rekomendowane odpowiedzi

Niestety ale po wymianie baterii licznik zresetował mi wszystkie przebiegi, średnią kadencję, licznik dzienny i całkowity a ja nie zapisałem sobie dokładnie kilometrów, bo według opisu po zmianie baterii zapamiętuje ustawienia, tylko że sadziłem że zapamiętanie ustawień dotyczy przede wszystkim stanu licznika.

No i co w związku z tym ? Szukasz jasnowidza co ci powie liczby jakie miales czy co ?

Mi licznik wszedł w ustawienia kiedys w lesie,udalo sie go ogarnac ale zresetowal sie(sigma 1009) trudno, w domu sie okazalo ze wszystko wrocilo,tylko godzine musialem zmienic :D

a 509 dostala crasha na maratonie,na starcie,jakies dziwne slupki na ekranie itd,pomoglo wyciagniecie bateri na pare minut,lecz wtedy tez zresetowalo sie wszystko i nie wróciło.

Dlatego korzystam z endomondo jak moge,jak nie to po powrocie do domu spisuje z licznika dystans i predkosc na endomondo,przez co zawsze moge aktualne dane wprowadzic do licznika :

Pozdro

• 2 tygodnie później...
  • 2 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...