krzesieg Napisano 28 Grudnia 2014 Napisano 28 Grudnia 2014 witam, kupiłem nowy rower Scott 920. W specyfikacji jest napisane, że manetką powinienem móc ustawić 3 tryby pracy obu amortyzatorów - CTD, natomiast w mojej manetce moge ustawić tylko 2 tryby - nie widzę możliwości wrzucenia 3 trybu. Czy ktoś się spotkał z takim problemem? pozdrawiam Cytuj
krzesieg Napisano 29 Grudnia 2014 Autor Napisano 29 Grudnia 2014 na zdjeciu jest manetka w pozycji najnizszej - moga ja tylko dac do gory o 1 skok lub powrocic. czy ktoś może mi napisać czy tak powinna wyglądać na najniższym ustawieniu? Cytuj
severian Napisano 30 Grudnia 2014 Napisano 30 Grudnia 2014 (edytowane) Tu masz manual http://assets.scott-sports.com.s3.amazonaws.com/manuals/14bike/2014_N_Spark_EN.pdf Wychodzi na to,ze tak ma być ponieważ ta mała wajcha służy tylko do zwolnienia blokady i do przełączenia zawieszenia w pozostałe tryby pracy. Edytowane 30 Grudnia 2014 przez severian Cytuj
krzesieg Napisano 1 Stycznia 2015 Autor Napisano 1 Stycznia 2015 dzięki za pomoc, linki byly zbyt luzne i manetka sie zacinala podczas zejscia do najnizszego polozenia. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi