krzesieg Napisano 28 Grudnia 2014 Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2014 witam, kupiłem nowy rower Scott 920. W specyfikacji jest napisane, że manetką powinienem móc ustawić 3 tryby pracy obu amortyzatorów - CTD, natomiast w mojej manetce moge ustawić tylko 2 tryby - nie widzę możliwości wrzucenia 3 trybu. Czy ktoś się spotkał z takim problemem? pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krzesieg Napisano 29 Grudnia 2014 Autor Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2014 na zdjeciu jest manetka w pozycji najnizszej - moga ja tylko dac do gory o 1 skok lub powrocic. czy ktoś może mi napisać czy tak powinna wyglądać na najniższym ustawieniu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
severian Napisano 30 Grudnia 2014 Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2014 (edytowane) Tu masz manual http://assets.scott-sports.com.s3.amazonaws.com/manuals/14bike/2014_N_Spark_EN.pdf Wychodzi na to,ze tak ma być ponieważ ta mała wajcha służy tylko do zwolnienia blokady i do przełączenia zawieszenia w pozostałe tryby pracy. Edytowane 30 Grudnia 2014 przez severian Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krzesieg Napisano 1 Stycznia 2015 Autor Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2015 dzięki za pomoc, linki byly zbyt luzne i manetka sie zacinala podczas zejscia do najnizszego polozenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi