KORNIK3007 Napisano 28 Grudnia 2014 Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2014 Witam.Z góry mówię że jeżeli post znajduję się w złym miejscu proszę o przeniesienie.Chciałbym zapytać doświadczonych w modowaniu swoich rowerów użytkowników czy jest możliwość zamontowania hamulców tarczowych w rowerze gdzie rama posiada uchwyty do zacisków, ale koła są przystosowane do V-brake.Natknełem się na jakieś adaptery jednak nie znalazłem w internecie sposobu montażu i w na jakich piastach da radę to zamontować.Proszę o pomoc ponieważ chciałbym zamontować w moim rowerze tarcze na przód jednak nie wiem czy to możliwe.Posiadam Kross Hexagon X5 2014. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MokryxD Napisano 28 Grudnia 2014 Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2014 Jeżeli piasta nie posiada mocowania pod tarczę: 6 śrub albo Centerlock, to jest to niemożliwe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcin_ostrów Napisano 28 Grudnia 2014 Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2014 A adaptery widziałeś piasta CL- tarcza 6 śrub . Do zwykłej piasty się nie da Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KORNIK3007 Napisano 28 Grudnia 2014 Autor Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2014 ok dzieki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi