obi123 Napisano 27 Grudnia 2014 Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2014 Witam, dopiero zaczynam przygode z rowerami i zastanawiam się nad moją pierwszym rowerm, niestety nie jestem jeszcze pełnoletni więc nie stać mnie na porządny rower. Znalazłem 2 rowery które są na moją kieszeń i liczę, że ktoś z doświadczeniem mi pomoże. Opis 1 roweru: ROWER SZOSOWY GMC DENALLI Na aukcję wystawiam szosę made in USA gmc denalli. Rower utrzymany w dobrym stanie, po pełnym serwisie z nowymi linkami, pancerzami oraz owijką. W pełni sprawny i nadający się do jazdy. Dla kogoś kto szuka taniej szosy super sprawa, ewentualnie roweru na zimę, jest miejsce na błotniki i inne akcesoria. Rozmiar to 550 center/center rura górna, rura podsiodłowa to 520 center/center oraz 580 center/top. Idealna dla osób o wzroście 170-185 cm. Całość alu, na osprzęcie shimano 3/7. opis 2 roweru: Mam do sprzedania rower szosowy na wzrost od 165 do 178 rower bardzo zadbany jest nowy korbowód na łozyskach maszynowych nowe klamiki hamulcowe nowe manetki linki shimano 4 sztuki nowe detki hamulce shimano 105 z nowymi klockami przod automat 105shimano tył poza grupowy zwykły shimano Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rkopec16 Napisano 27 Grudnia 2014 Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2014 1 to jakaś tandeta, 2 całkiem ciekawy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.