Skocz do zawartości

[zakup]- co lepsze szosówka GMC czy shimano 105

obi123

Rekomendowane odpowiedzi

Witam,

dopiero zaczynam przygode z rowerami i zastanawiam się nad moją pierwszym rowerm, niestety nie jestem jeszcze pełnoletni więc nie stać mnie na porządny rower.

Znalazłem 2 rowery które są na moją kieszeń i liczę, że ktoś z doświadczeniem mi pomoże.

Opis 1 roweru:

ROWER SZOSOWY GMC DENALLI

Na aukcję wystawiam szosę made in USA gmc denalli. Rower utrzymany w dobrym stanie, po pełnym serwisie z nowymi linkami, pancerzami oraz owijką. W pełni sprawny i nadający się do jazdy. Dla kogoś kto szuka taniej szosy super sprawa, ewentualnie roweru na zimę, jest miejsce na błotniki i inne akcesoria. Rozmiar to 550 center/center rura górna, rura podsiodłowa to 520 center/center oraz 580 center/top. Idealna dla osób o wzroście 170-185 cm. Całość alu, na osprzęcie shimano 3/7.

post-181296-0-13978900-1419678811_thumb.jpg

opis 2 roweru:

Mam do sprzedania rower szosowy na wzrost od 165 do 178 rower bardzo zadbany jest nowy korbowód na łozyskach maszynowych nowe klamiki hamulcowe nowe manetki linki shimano 4 sztuki nowe detki hamulce shimano 105 z nowymi klockami przod automat 105shimano tył poza grupowy zwykły shimano

post-181296-0-93126800-1419677862_thumb.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...