hero512 Napisano 27 Grudnia 2014 Napisano 27 Grudnia 2014 Witam. Zaczne od tego że jestem facetem , mam 185 cm wzrostu i waze 98kg. Szykuje sie juz do zakupu jakiegos rowerku na przyszłe cieple dni. Moj styl jazdy to ogolnie do sklepu krotkie dystanse max 20 km dziennie, ale w weekendy staram sie jezdzic wieksze dystanse tak ponad 100 km. Znalazłem taki rower nie powiem bo mi się spodobał http://allegro.pl/Sh...ef=last-visited. 1. Czy ten rower bedzie sie dla mnie nadawał pod moj styl jazdy? 2. Czy faceci jezdza na takich damkach, pasuje to? czy wybrac model z rama meska?
GREEQ Napisano 27 Grudnia 2014 Napisano 27 Grudnia 2014 Każdy jezdzi na tym co lubi, mój ojciec ma podobny ale czarny. Z niską ramą wygodniej mu się wsiada i stwierdził że jak wybuchnie wojna i nie będzie benzyny to łatwiej mu będzie przewieżć worek ziemniaków od rolnika...
woojj Napisano 27 Grudnia 2014 Napisano 27 Grudnia 2014 ...jeśli już nie potrafisz nogi przełożyć nad męską ramą to damka lepsza;-)... w innym przypadku nie widzę sensu... no chyba że do transportu węgla, kartofli ....
GREEQ Napisano 27 Grudnia 2014 Napisano 27 Grudnia 2014 Zapomniałem dodać że moja dziewczyna ma taki z koszyczkiem i śmigam tym lajtowo do sklepu...wygodniej niż targać zakupy w ręce.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.