- 0
rower górski do 2500
-
Podobna zawartość
-
- 1 odpowiedź
- 336 wyświetleń
-
[co wybrać na start z fulla] Proszę o pomoc w wyborze, rower pod las plus trasy asfaltowe i ścieżki.
Przez ls29,
- 9 odpowiedzi
- 540 wyświetleń
-
- 2 odpowiedzi
- 413 wyświetleń
-
- 11 odpowiedzi
- 832 wyświetleń
-
- 49 odpowiedzi
- 3 090 wyświetleń
-
Pytanie
Gość olek
Witam. Chciałbym się zgłosić z prośbą o pomoc, poszukuje nowego roweru górskiego dla siebie. Pytałem w kilku sklepach ale wszędzie sprzedawcy wciskali po prostu to co mieli na stanie. Kompletnie nie znam sie na jakości osprzętu, jest to dla mnie obca bajka więc bez pomocy nie dam sobie rady z wyborem odpowiedniego roweru..
Jeżdżę głównie po leśnych ścieżkach, polach, asfalt - sporo nieduzych górek i wzniesień. Marzy mi sie szybki górski rower do jazdy po leśnym terenie z wzniesieniami. Dysponuję kwotą 2500, potrzebuje roweru stałego, na długie lata. Szukam Ramy w rozmiarze 21, koła 26, dobre skuteczne hamulce czyli hydraulika na tarczach 160mm, amor w sumie jest mi nie potrzebny, przywykłem do jego braku, ale wszędzie polecaja znajomi skok 100mm, 9 biegów, lekki ok 14kg. - tyle, na tym mi zalezy.
Wszędzie tłuką mi Krossy więc tak rozejrzałem sie i wybrałem dla siebie Kross Level A3 lub A4 (WŁAŚNIE, KTÓRY LEPSZY).
Ale z drugiej strony szperalem po necie i trafiłem na nieciekawe opinie że krossy troche zeszły z jakości.. może znacie modele z innych producentów? np. author, unibike, merida..
1 odpowiedź na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.