stawek Napisano 25 Grudnia 2014 Napisano 25 Grudnia 2014 Koledzy czy jest może na forum jakiś zbiorczy temat na zakup kalendarza o tematyce rowerowej na przyszły rok ? Jeśli tak to proszę o link bo ja niestety nie znalazłem. Jeśli nie ma takiego tematu to wiecie może gdzie mogę taki nabyć ? Bardzo proszę o pomoc.
tobo Napisano 25 Grudnia 2014 Napisano 25 Grudnia 2014 W każdej firmie zajmującej się produkcją takich rzeczy, w internecie jest masa ofert. Kalendarz możesz sobie zrobić sam, wykorzystujesz szablony jakie są oferowane. Wybierasz swoje zdjęcia które wklejasz do szablonu, możesz zrobić opis dni, podpis zdjęć. Koszt to 30 zł plus wysyłka. Zazwyczaj możesz zrobić też masę innych rzeczy, długopisy, kubki, notatniki itd.
lukasz318 Napisano 25 Grudnia 2014 Napisano 25 Grudnia 2014 ja mogę wykonać, po świętach mogę ustalić i podać koszty jak są chętni to zróbmy listę i uzgodnijmy jakie foty potrzeba 13szt pozdr
tobo Napisano 26 Grudnia 2014 Napisano 26 Grudnia 2014 http://www.uwolnijkolory.pl/ Zlecenie zrobiłem w czwartek wieczorem, przelew w piątek do południa, we wtorek miałem kalendarz u siebie. Zapakowany bez proszenia o to jako prezent świąteczny. Przesyłka kurierem 14,90, kalendarz dokładnie 26,
detonator Napisano 26 Grudnia 2014 Napisano 26 Grudnia 2014 http://emtb.pl/forumo/index.php Na tym forum, jak co roku organizowany jest taki kalendarz poprzez wybór najciekawszych zdjęć zrobionych przez użytkowników
stawek Napisano 26 Grudnia 2014 Autor Napisano 26 Grudnia 2014 Bardzo dziękuję za pomoc. Wiem, że można sobie samemu taki kalendarz stworzyć, ale myślałem że może jest jakiś projekt bezpośrednio związany z naszym forum. Jeszcze raz wielkie dzięki.
lukasz318 Napisano 26 Grudnia 2014 Napisano 26 Grudnia 2014 Koszt które tobo podał są zupełnie normalnie, wiadomo im więcej tym taniej ale realnie i tak zazwyczaj jak dla siebie samego robi się ok 1-5szt
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.