johnnyno Napisano 1 Stycznia 2015 Autor Napisano 1 Stycznia 2015 Kłaniam, I to jest bardzo dobra koncepcja... Szerokie paputy, sztywny widelec O szersze niż tu będzie trudniej... Genesis Caribou Jnr Indy Mulefa Mongoose Massif 20" S'cool XXfat 20 I na koniec 24-ro calowy On-One Fun Fatty Szacunek... I. PS Skoro tłumienie powrotu to jakiś bajer dla kolegi lukeps tylko w amorach za 5 klocków to ja nie mam nic do dodania Bo w/g wszystkiego co czytałem, wiem i oczywiście nie było tego na onych tajemniczych SZKOLENIACH, tłumienie powrotu to NAJBARDZIEJ podstawowa regulacja, która promuje uginacza do kategorii amorów. Tłumienie elastomerowe jest delikatnie mówiąc symboliczne, jeśli nie żadne This is it Mongoose Massif 20" - genialny rower i przystępna cena!!! Tylko gdzie go kupić w PL....
Mod Team adamos Napisano 1 Stycznia 2015 Mod Team Napisano 1 Stycznia 2015 Mongoose Massif 20" - genialny rower i przystępna cena!!! Tylko gdzie go kupić w PL.... W Polsce marne szanse. Możesz spróbować poszukać po europejskich dystrybutorach Mongoose'a, ale nie spodziewaj się tak atrakcyjnej ceny.
kilohaszu Napisano 16 Marca 2015 Napisano 16 Marca 2015 A co sądzicie o takim wynalazku: http://velo.pl/rowery/mlodziezowe-i-dzieciece/mlodziezowe-20/author/cosmic-20-2015 Oferta wydaje się rozsądnie skalkulowana, z przodu sztywniak zamiast kotwicy (waga całości wg producenta 8.9 kg). Ja specjalnych wad nie widzę, ale może ktoś coś może jeszcze doradzić?
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.