Skocz do zawartości

[rower] Canyon. Który kupić w przedziale 10-15 tyś

lubusz

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Jak to dobrze popytać ludzi z doświadczeniem. Wydaje mi się, że dzięki temu portalowi zaoszczędzę kilka tysięcy złotych, kupując też bardzo dobry rower jak na moje potrzeby :)

Napisano

Dorzucę swoje parę groszy:

- moim zdaniem Grand Canyon CF SL 8.9 to jeden z fajniejszych rowerów w naszej ofercie - napęd XT, dobrej klasy koła, świetny i prosty w serwisie SID World Cup (sterówki z carbonu nie ma się co obawiać) a Formula R1 mimo złej prasy nie jest jakimś koszmarem. XT może miałoby lepszą kulturę pracy ale nie jest specjalnie lekkie.

- model 8.9 to dobra propozycja na ściganckiego sprzętu w rozsądnej cenie

- Radon z porównania faktycznie odpowiada niższemu modelowi 7.9 (klasowo) i ma hamulce XT.

- Skoro już zeszliśmy na ten poziom cenowy warto również rzucić okiem na model 6.9 ale to już duża równica w stosunku do podanych na początku widełek ;).

Canyon ma również polski zespół obsługujący sprzedaż, zwroty i wymiany, gwarancje i jak trzeba to serwis, zapraszamy do kontaktu:).

Jeśli jako adres dostawy wybierzesz Frankfurt nad odrą Twoje maile z automatu będą trafiały do niemieckiej kolejki, w razie czego pisz na poland@canyon.com, bezpośrednio do polskiego zespołu - w ten sposób kontakt z nami powinien być szybszy.

Napisano

Witam.

Dziękuję za zainteresowanie i odpowiedź. Świadczy to o zainteresowaniu klientem, a ja to doceniam. Wybiorę między tymi dwoma rowerami canyonem lub radonem. Przed ostatecznym wyborem skontaktuję się z Pana firmą na podany adres mailowy. Pozdrawiam

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...