parafuso Napisano 23 Grudnia 2014 Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2014 Hej! Wyczyściło mi wszystkie wiadomości prywatne, widzę tylko jedną wysłaną przez siebie pomimo, że do wczoraj był to cały wątek z odpowiedziami innego użytkownika ;] dacie radę przywrócić? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Root Admin Mieciu Napisano 23 Grudnia 2014 Root Admin Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2014 Niestety, ale wczoraj trwały główne prace konserwacyjne i nie da się już tego przywrócić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team adamos Napisano 3 Marca 2015 Mod Team Udostępnij Napisano 3 Marca 2015 Czy prace konserwacyjne miały wpływ także na to, że brak powiadomień o cytowanych wypowiedziach?Mam zaznoczone: "Powiadom mnie, gdy ktoś zacytował moją wypowiedź" w ustawieniach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team adamos Napisano 5 Marca 2015 Mod Team Udostępnij Napisano 5 Marca 2015 Heloł! Jest tu kto?Oprócz powyższego, jeszcze jedno pytanie: dlaczego wyszukiwarka nie pokazuje zamkniętych/zarchiwizowanych tematów? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.