kns3k Napisano 21 Grudnia 2014 Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2014 Hej! Ludki pomóżcie proszę z nazewnictwem czego tu brakuje? Jak się fachowo nazywa ten dzyndzel do regulacji odbicia i blokowania amorka? O jaki rozmiar pytać w sklepach? Czy w ogole dostanę taką regulację? Amorek Fox float 32 (bodajże RL?) 140mm skoku, QR(dosyc leciwy juz). Pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Puklus Napisano 21 Grudnia 2014 Mod Team Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2014 No brak pokręteł ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kns3k Napisano 21 Grudnia 2014 Autor Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2014 Cos więcej"? Skąd?? Za ila takie cuda?? Moze ktos ma na zbyciu?? Czy montaż plug and Play?? Czy cos więcej potrzeba?? Kiedys taki kupiłem i chce go skompletować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team durnykot Napisano 21 Grudnia 2014 Mod Team Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2014 Samo pokrętło nic tu nie da. Masz amorek typu R ( nie RL), czyli tylko regulacja tłumienia. A samo mocowanie pokrętła ma wyglądać tak Masz wyłamane miejsce na przykręcenie pokrętła- IMO masz tłumik do wymiany. Wątpię,abyś dostał coś takiego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kns3k Napisano 21 Grudnia 2014 Autor Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2014 (edytowane) I o taka odp mi chodziło. Bardzo dziękuję. Coś wlasnie mi nie pasowało ze jest otwór bez gwintu. To jeszcze takie pytanko. Jakiego rzędu wydatek mnie czeka?? Czy musi być konkretnie tlumik R? Czy może być jakaś inna wersja tlumika Edytowane 21 Grudnia 2014 przez kns3k Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team durnykot Napisano 21 Grudnia 2014 Mod Team Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2014 Rodzaj tłumika może zależeć od rocznika. Nie wykluczone ,że będzie pasował tłumik z wersji RL Open Bath. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tobo Napisano 21 Grudnia 2014 Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2014 Ceny na ebay.com, allegro.pl i u dystrybutora polskiego, Cult Bikes. Ceny nowego? Kilkaset zł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kns3k Napisano 21 Grudnia 2014 Autor Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2014 Uuoooot... Czyli będą wydatki :| Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kolo1 Napisano 31 Grudnia 2014 Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2014 Jeśli kolegę to interesuje mam na zbyciu gdzieś nowy tłumik RL - tylko nie pamiętam jego długości czy to jest 120 czy 150 mm . Pozdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi