Blue Bird Napisano 14 Lipca 2006 Udostępnij Napisano 14 Lipca 2006 Witam !! Mam takie pytanko, a mianowicie które firmy produkujące kaski rowerowe wymieniają je za 1/2 ceny po uszkodzeniu. tzn. w czasie dzwonka rozwaliłem kask, idę z nim do sklepu oddaję i biorę taki sam za 1/2 ceny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bialykom Napisano 14 Lipca 2006 Udostępnij Napisano 14 Lipca 2006 giro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Blue Bird Napisano 14 Lipca 2006 Autor Udostępnij Napisano 14 Lipca 2006 tylko ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Robert Napisano 14 Lipca 2006 Udostępnij Napisano 14 Lipca 2006 Giro i Bell więcej niestety nie znam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Blue Bird Napisano 14 Lipca 2006 Autor Udostępnij Napisano 14 Lipca 2006 Interesuje mnie czy Met i Rudy Project stosuja takie praktyki za wszystkie odpowiedzie dziękuję Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ombre Napisano 14 Lipca 2006 Udostępnij Napisano 14 Lipca 2006 MET na pewno daje Ci jakąś zniżke, ale czy 50% to teraz nie wiem :/ Nie potrafie znalezc gwarancji... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Blue Napisano 14 Lipca 2006 Udostępnij Napisano 14 Lipca 2006 MEt daje 50%... z tego co pamietam jak zcytalem ksiazeczke dolaczona do kasku ;p. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ombre Napisano 14 Lipca 2006 Udostępnij Napisano 14 Lipca 2006 Tez mi sie tak wydaje, ale nie dam głowy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Blue Napisano 14 Lipca 2006 Udostępnij Napisano 14 Lipca 2006 Tez glowy nie dam ;p ... wole miec ja w kasku ;]. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
papanf Napisano 14 Lipca 2006 Udostępnij Napisano 14 Lipca 2006 hmm a uvex? wie ktos moze? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ssslawecki Napisano 17 Lipca 2006 Udostępnij Napisano 17 Lipca 2006 MEt daje 50%... z tego co pamietam jak zcytalem ksiazeczke dolaczona do kasku ;p. MET daje 40 % zniżki na pewno w ciągu 3 lat gwarancji - właśnie wymieniłem moje Ippogrifo. Przesyłka z nowym kaskiem - kurier na ich koszt. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MaciekBora Napisano 23 Lipca 2006 Udostępnij Napisano 23 Lipca 2006 A Specialized wymienia z rabatem? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
renko Napisano 24 Lipca 2006 Udostępnij Napisano 24 Lipca 2006 chyba nie. przejrzalem dokladnie wszystkie papierki, ktore dostalem z moim specem chamonix i ani slowa o wymianie na specjalnych zasadach nie ma tam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MKS Napisano 24 Lipca 2006 Udostępnij Napisano 24 Lipca 2006 Jedyną firmą ktora wymienia 'rozłupane" kaski ma nowe ze zniżką jest MET. Wysyłasz im kask a oni wysyłają ci nowy przez kuriera ( ten sam model kasku) za 1/2 ceny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Martix Napisano 24 Lipca 2006 Udostępnij Napisano 24 Lipca 2006 Giro tak samo, trzeba mieć kask i paragon i do dystrybutora, bo w Go sport itp Wam nie wymienią Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.