Aro666 Napisano 24 Grudnia 2014 Udostępnij Napisano 24 Grudnia 2014 Siodełko Octane One Rocket (model 2013), które zastąpiło wysłużone już Tioga Multicontrol II. Wczoraj dotarła paczka, a dziś z rana szybka przekładka. Niby niewiele, ale gęba ucieszona Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
walus24 Napisano 24 Grudnia 2014 Udostępnij Napisano 24 Grudnia 2014 Komin oraz ocieplacze na buty spd. Siostra naprawdę mnie zaskoczyła . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marfalc Napisano 24 Grudnia 2014 Udostępnij Napisano 24 Grudnia 2014 Lusterko Cat eye 500g. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kaczorak Napisano 24 Grudnia 2014 Udostępnij Napisano 24 Grudnia 2014 A ja skromnie Czapkę pod kask brubeck'a Gwiazdka wiedziała co mi trzeba na zimne wieczory Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kazafaza Napisano 24 Grudnia 2014 Udostępnij Napisano 24 Grudnia 2014 Wesołych Świąd i Szczęśliwego Nowego Roweru! W tym roku me alter ego przybrało formę Gwiazdora dzierżącego trzycalowego Twardziocha! Wiem jak to brzmi, więc okraszę to fotą dla uspokojenia: POZDRo-:ver Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kontooo2 Napisano 25 Grudnia 2014 Udostępnij Napisano 25 Grudnia 2014 Okazało sie ze dodatkowo do sterów cane creek 40, karnet na basen na 6 miesięcy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MikeSkywalker Napisano 25 Grudnia 2014 Udostępnij Napisano 25 Grudnia 2014 Ja bym się tak nie cieszył, to sugestia abyś schudł albo znalazł na basenie jakąś dziewczynę Zależy od kogo prezent. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kontooo2 Napisano 25 Grudnia 2014 Udostępnij Napisano 25 Grudnia 2014 Heheh o tym nie pomyślałem ale na basen chodzę od dawna tylko mi sie karnet skończył 17 grudnia . Co do wagi 75 kg na 176 cm wzrostu wiec nie jest źle Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cezi Napisano 25 Grudnia 2014 Udostępnij Napisano 25 Grudnia 2014 Witam, dostałem zestaw do czyszczenia napędu-takie szczotki, książkę Zinn'a, zestaw naprawczy do dętek z trzema łyżkami i skarpetki trekkingowe na nadchodzące mrozy Pozdrawiam! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
herosa Napisano 25 Grudnia 2014 Udostępnij Napisano 25 Grudnia 2014 Święta rowerowe zaliczone Otrzymane: stojak serwisowy, trenażer wraz z potrzebnymi akcesoriami oraz pompka stacjonarna Niesamowitą rzeczą jest to, że każdy z nas otrzymał podarek od trenera Przywłaszczyłem sobie koszulkę na lato Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team safian Napisano 25 Grudnia 2014 Mod Team Udostępnij Napisano 25 Grudnia 2014 To i ja się pochwalę: Dostałem rękawiczki zimowe B-Twin, grube, polarowe chyba z windstopperem i lekko gumowane 2 palce + środek. Do tego koszulka termoaktywna z Lidla (nie spodziewałem się, że będzie tak fajnie przylegała do ciała) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Slawomir90 Napisano 31 Grudnia 2014 Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2014 Mój rower w tym roku za sprawą mrozu dostał nową pompkę Author Twin 2 (w poprzedniej urwała się dźwigienka doszczelniająca) Oby powietrze nią pompowane dodało mocy na podjazdach xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.