Skocz do zawartości

[prezenty]Co rowerowego pod choinkę, pochwalcie sie!

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Z racji zbliżających się Świąt pochwalcie się drodzy forumowicze, co wam Mikołaj pod choinkę przyniesie! Ja byłem chyba grzeczny i dostałem nówka sztuka nieśmigany amorek RS Recon Gold.  :D Ho ho ho.

Przy okazji Wesołych Rowerowych Wszystkim!

Napisano

Z okazji świąt i nowego roku wykupię moim kółkom kurację SPA z wymianą tylnej obręczy, nypli i łożysk.

Do tego wymiana łożysk suportu i sterów. Serwis hamulców i manetek.

A sobie kupię nowe butki.

Napisano

Ja na gwiazdkę dostałem od siebie Raidona, koła na ZTR Crest i Novatec 711/712, hamulce M615, tarcze RT66, koszyk na bidon Elite i jeszcze drobiazgi żeby to wszystko działało  :033:

Napisano
To to u was już były święta i wigilia i prezenty pod choinką

Ja prezent pod choinką przypadkowo miałem wcześniej. Na początku tego tygodnia byłem na zakupach w galerii, a tam piękna choinka, z głośników leciały kolędy, koło mnie chodziły piękne anielice z opłatkami. I wtedy pomyślałem sobie jak dobrze by było miec jeszcze jeden rower :P.  Pewnie komuś we łbie się pomieszało ( może nawet i św. Mikusiowi) :P i dostałem taki oto prezencik Focus Mares :woot:  Niestety dość szybko Mikusiowi (czyt. Mikołaj a czy święty czy śnięty nie ważne) się oprzytomniało że to przeca jeszcze nie gwiazdka i ściągnął sobie niezłą prowizję ( z mojego konta) :whistling:​  za dostarczenie prezentu na specjalne moje życzenie. :P 

Napisano

To ja od strony Mikołaja powiem, że mojej Ukochanej niesie ramę Accent Tormenta.

Mam też przygotowany prezent awaryjny gdyby ten pierwszy wywołał łzy, ale nie szczęścia. :sorcerer:

Napisano

Mam też przygotowany prezent awaryjny gdyby ten pierwszy wywołał łzy, ale nie szczęścia
 I z tego właśnie powodu mężczyźni zarobki mają większe od kobiet ( oczywiście statystycznie ), bo powinni mieć plan B :P 
Napisano

Pewnie sporo płacisz na "mikołajowe" skoro twój święty ma plan B :P

Fakt, ale kupowanie Jej gratów rowerowych traktuję jako inwestycję ;)

oraz z egoistycznych względów - lepszy/wygodniejszy sprzęt to wygodniejsza i efektywniejsza jazda, co daje większą satysfakcję, to znów przekłada się na mniejsze marudzenie i większą chęć rowerowania dnia kolejnego czyli mniejszy poziom mojej frustracji i brak zarzutów o nie spędzanie wspólnie czasu.

Napisano

Mikołaj niespodziewanie dorzucił rower szosowy Claud Butler Echelon. Niestety budżet mu się mocno skurczył i muszę zadowolić się używką, ale co mi tam, darowanemu koniowi nie zagląda się w zęby.  :teehee:

• Mod Team
Napisano

Ja dostanę zębatkę 32 alu, która jest mi potrzebna do złożenia korby i pewnie jeszcze jakieś drobiazgi/narzędzia. A dziewczyna dostanie lampkę Convoy S6 i będziemy mogli bezpiecznie rowerować nocą :) 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...