yakuza79 Napisano 19 Grudnia 2014 Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2014 Z racji zbliżających się Świąt pochwalcie się drodzy forumowicze, co wam Mikołaj pod choinkę przyniesie! Ja byłem chyba grzeczny i dostałem nówka sztuka nieśmigany amorek RS Recon Gold. Ho ho ho. Przy okazji Wesołych Rowerowych Wszystkim! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MokryxD Napisano 19 Grudnia 2014 Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2014 Z okazji świąt i nowego roku wykupię moim kółkom kurację SPA z wymianą tylnej obręczy, nypli i łożysk. Do tego wymiana łożysk suportu i sterów. Serwis hamulców i manetek. A sobie kupię nowe butki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
omega301 Napisano 19 Grudnia 2014 Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2014 Gripy ODI Rogue Lock-On Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sephiroot Napisano 19 Grudnia 2014 Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2014 Cube Cross Race Disc 2015 (za którego i tak oddam kasę w postaci kolejnych wypłat.. jak zawsze... żony się zachciało.. ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Michalik85 Napisano 19 Grudnia 2014 Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2014 przerzutka tył Shimano XT, Kaseta Shimano XT, wkład suportu Shimano XT,Koszulka na rower na lato Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maciek226 Napisano 19 Grudnia 2014 Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2014 epicon na sztywną oś , malowanie ramy , niedługo może nowe koła Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rkopec16 Napisano 19 Grudnia 2014 Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2014 nowsza korba xt Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
benek196 Napisano 19 Grudnia 2014 Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2014 Ja na gwiazdkę dostałem od siebie Raidona, koła na ZTR Crest i Novatec 711/712, hamulce M615, tarcze RT66, koszyk na bidon Elite i jeszcze drobiazgi żeby to wszystko działało Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kontooo2 Napisano 19 Grudnia 2014 Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2014 Na bogato koledzy wyżej ja skromnie bo stery cane creek 40. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Puklus Napisano 20 Grudnia 2014 Mod Team Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2014 To to u was już były święta i wigilia i prezenty pod choinką ? Musze zmienić tabletki ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
benek196 Napisano 20 Grudnia 2014 Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2014 Właśnie tak teraz czytam i nieprecyzyjne się wyraziłem "prezenty" zamówiłem i czekam na przesyłki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rodszyld69 Napisano 20 Grudnia 2014 Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2014 To to u was już były święta i wigilia i prezenty pod choinką Ja prezent pod choinką przypadkowo miałem wcześniej. Na początku tego tygodnia byłem na zakupach w galerii, a tam piękna choinka, z głośników leciały kolędy, koło mnie chodziły piękne anielice z opłatkami. I wtedy pomyślałem sobie jak dobrze by było miec jeszcze jeden rower . Pewnie komuś we łbie się pomieszało ( może nawet i św. Mikusiowi) i dostałem taki oto prezencik Focus Mares Niestety dość szybko Mikusiowi (czyt. Mikołaj a czy święty czy śnięty nie ważne) się oprzytomniało że to przeca jeszcze nie gwiazdka i ściągnął sobie niezłą prowizję ( z mojego konta) za dostarczenie prezentu na specjalne moje życzenie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
yakuza79 Napisano 20 Grudnia 2014 Autor Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2014 Do mnie Mikołaj powiedział, że ma przeładowany grafik i albo przyjmę prezent wcześniej albo mam się wypchać sianem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mrSpock Napisano 20 Grudnia 2014 Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2014 To ja od strony Mikołaja powiem, że mojej Ukochanej niesie ramę Accent Tormenta. Mam też przygotowany prezent awaryjny gdyby ten pierwszy wywołał łzy, ale nie szczęścia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Puklus Napisano 21 Grudnia 2014 Mod Team Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2014 Pewnie sporo płacisz na "mikołajowe" skoro twój święty ma plan B Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rodszyld69 Napisano 21 Grudnia 2014 Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2014 Mam też przygotowany prezent awaryjny gdyby ten pierwszy wywołał łzy, ale nie szczęścia I z tego właśnie powodu mężczyźni zarobki mają większe od kobiet ( oczywiście statystycznie ), bo powinni mieć plan B Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gromosmok Napisano 21 Grudnia 2014 Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2014 Manetki SLX Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shuvv Napisano 21 Grudnia 2014 Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2014 Mi Mikołaj przyniósł sztukę serwisowania roweru Lenarda Zinn'a... i 3 butelki Komesa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mrSpock Napisano 21 Grudnia 2014 Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2014 Pewnie sporo płacisz na "mikołajowe" skoro twój święty ma plan B Fakt, ale kupowanie Jej gratów rowerowych traktuję jako inwestycję oraz z egoistycznych względów - lepszy/wygodniejszy sprzęt to wygodniejsza i efektywniejsza jazda, co daje większą satysfakcję, to znów przekłada się na mniejsze marudzenie i większą chęć rowerowania dnia kolejnego czyli mniejszy poziom mojej frustracji i brak zarzutów o nie spędzanie wspólnie czasu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marmaj71 Napisano 23 Grudnia 2014 Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2014 Cały napęd dla mojego lowelka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gromosmok Napisano 23 Grudnia 2014 Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2014 Hamulec tarczowy, tył, SLX. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
yakuza79 Napisano 23 Grudnia 2014 Autor Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2014 Mikołaj niespodziewanie dorzucił rower szosowy Claud Butler Echelon. Niestety budżet mu się mocno skurczył i muszę zadowolić się używką, ale co mi tam, darowanemu koniowi nie zagląda się w zęby. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MikeSkywalker Napisano 23 Grudnia 2014 Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2014 Jak kupiłem sobie za 12 złotych łańcuch do zimówki to się liczy? Gwiazdka i mikołaj mnie już od kilku lat systematycznie olewają to trzeba samemu sobie jakoś radzić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Odi Napisano 24 Grudnia 2014 Mod Team Udostępnij Napisano 24 Grudnia 2014 Ja dostanę zębatkę 32 alu, która jest mi potrzebna do złożenia korby i pewnie jeszcze jakieś drobiazgi/narzędzia. A dziewczyna dostanie lampkę Convoy S6 i będziemy mogli bezpiecznie rowerować nocą Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jur Napisano 24 Grudnia 2014 Udostępnij Napisano 24 Grudnia 2014 Ja do swojego czarnego rumaka dostałem husarską koszulkę http://www.redisbad.pl/produkt/koszulka-rowerowa-husaria Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.