Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano (edytowane)

@CoolBreezeOne Mi dobrze wchodził różowy grejpfrut, ale zaczął smakować proszkiem do prania, podobnie wiśnia z tego co pamiętam. Teraz lubuję się w sałatce owocowej, ma lekko kwaskowaty posmak, dobrze kontrastuje z tą ilością cukrów. Wziąłem ich najwięcej. Klasycznie też dużo jabłkowych, cytryna-limonka i czarnej porzeczki. Na próbę tropikalne i ananasowe. A Beta Fuel Nootropic jeszcze nie próbowałem, jadłem tylko zwykły Beta Fuel pomarańczowy - jakbym cukier popijał roztworem nasyconym cukru, nie czuć w ogóle żadnego innego smaku. 😂 

Miałem pytać ile ten zestaw do pressfita, ale przypomniałem sobie, że odkąd w nowej szosie zamontowałem Tokena Ninja nigdy nie kupię już zwykłego wciskanego suportu. 😁

Edytowane przez TheJW
  • +1 pomógł 1
Napisano (edytowane)

@TheJW no to w moim przypadku Beta odpada. No i przypomniałeś mi o sałatce owocowej - dobra była ;) 

Ninje od Tokena miałem w Skociszczu. Wymieniłem w miejsce szybko umarłego BB-MT500. Ninja, to świetne rozwiązanie, pięknie się kręci, ale... przy moim ciuchraniu się po "bagnach" łożyska też zaczęły umierać. Zdarzało się, że dwa razy w sezonie je serwisowałem/wymieniałem. Na szosie może będą miały lżej. Do Sensy wrzucili BB-MT800-PA i ten skubaniec nie chce umrzeć. Więc dam PF jeszcze szansę. Tak czy siak nawet w T-N też trzeba czasami zajrzeć do środka i wtedy walizkowy zestawik może się przydać ;)  A, że zdarza mi się też ogarniać rower kumpla i brata na PFie, to dla mnie "inwestycja" :)  

Edytowane przez CoolBreezeOne
  • +1 pomógł 1
Napisano

Ej no, weźcie zacznijcie coś kupować, bo mi głupio... :( 

Zapomniałem o paczce od naszych południowych sąsiadów. 🫣

- komplet łożysk do linku zawieszenia OIZa - 2x Enduro 3801 Double Row MAX, 2x Enduro 10177 2RS Double Row
- smar r.s.p. Slick Kick 50g
- olej mineralny Shimano 1l - myślałem, że się kończy, a okazało się, że mam jeszcze prawie pół litra... No ale przy czterech rowerach na hydraulice na pewno się nie zmarnuje. :D 

dff.thumb.jpg.269d96798c16fe7633696102aa783333.jpg

DOBRA! KONIEC Z ZAKUPAMI!!!

• +1 pomógł 4
  • Haha 2
Napisano (edytowane)
1 godzinę temu, TheJW napisał:

Ej no, weźcie zacznijcie coś kupować, bo mi głupio..

Spokojnie, upłynniłem właśnie w ostatnich 2 tygodniach 2 komplety opon, 2 korby i amortyzator więc się jakaś przestrzeń otwiera :)

W międzyczasie przeklęte "Oferty łączone" Aliexpress, Mzyrhy 926 za 38PLN, kolejny adapter/relokator bidona inspirowany Wolftoothem B-Rad za 7.50 i gwiazdki za piątaka na uzupełnienie..

image.thumb.png.7f74ccca13702d43c5d2d42ea4f94f93.png

Godzinę temu, TheJW napisał:

To proste! Zamawiam, wrzucam tu zdjęcia dla szpanu i odsyłam!

O to wyjaśnia dlaczego nie ma wrzucancyh żadnych zakupów z kontrowersyjnego outletu, tam nie ma mientkiej gry i oprócz opłacenia samemu wysyłki do Wielkego Księstwa (a to nie są tanie rzeczy)  tojest jeszcze opłata manipulacyjna naliczana za taka bezeceństwa..

image.png.4d729d428febc3a1e1884f40c318d96c.png

Edytowane przez wr81
  • +1 pomógł 3
Napisano

Żeby nie było, dmucha przyjemnie 😉 ale nie ma blokady klawisza, a to dyskwalifikujące do przewożenia na łono natury 😉 bez kombinowania będzie się uruchamiać w torbie 🙂

Napisano (edytowane)

Sprawdź czy energii w aku starczy na nadmuchanie koła mtb 2,2" od 0 do powiedzmy tych 1,8bar. Druga sprawa - czy ma wskaźnik naładowania?  Jeśli nie to doładowywanie przed każdym wypadem dla pewności.

Edytowane przez Dokumosa
  • +1 pomógł 1
Napisano
4 godziny temu, TheJW napisał:

@dfq To proste! Zamawiam, wrzucam tu zdjęcia dla szpanu i odsyłam! 💁‍♂️😂

Phi, przecież możesz pobierać zdjęcia z sieci, wklejać i nie odsyłać 😁

• Haha 3
Napisano (edytowane)

@spidelli Nie jestem biegły w temacie ale chyba tak : to jest pewnie hak  do twojego typu roweru. Mam coś podobnego (z wyglądu) do swoich Chiseli. Teraz w najnowszych produkcjach stosują jakieś nowe wynalazki Srama typu Universal Derailleur Hanger. Podobno mają jakąś tam ruchomość ale są z dość kruchego plastiku 😱 (śruba jest z metalu) co by nie uszkadzać ramy i przerzutki. Mam coś takiego w swoim Cubie. Dzięki za inspirację - zamówiłem już oryginalnego UDH na alledrogo za cale 55 zeta 👌 

Edytowane przez dfq
  • +1 pomógł 1