Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Miałem w Declu jakiś kończący się bon. Dodatkowo sprezentowali kolejny - ot, taki urodzinowy, ale jeszcze nie na urodziny. Dorzuciłem do nich bon za troszkę punktów z DecathlonActive. Sumą całego dodawania jest kolejny ciuch od Van Ryśka  - na czas kiedy na kurtałkę będzie już za ciepło, ale jeszcze za zimno na coś cieńszego.

20250216-201037net.jpg

20250216-201115net.jpg

• +1 pomógł 8
Napisano

Jeden z moich smutniejszych zakupów :( Zwykle jak coś kupowałem to z chęci ulepszenia albo wypróbowania czegoś nowego. Ale w przypadku opon doszedłem do ściany i nie ma na świecie lepszych opon do moich zastosować niż GP 5000 AS 35C. Czyli upgradu nie będzie. Ale na czymś muszę jeździć więc wjechał nowy komplet.

GP 5000 AS.jpg

• +1 pomógł 8
Napisano

Skończył się napęd w Gruzie, więc kupiłem nowy. W cenie porządnego łańcucha 12rz... ;)

- korba Shimano FC-TY301 48/38/28
- wolnobieg Shimano MF-TZ500
- łańcuch Shimano CN-HG71
- suport BB-UN300 68/122

kb.thumb.jpg.f4fe0f074fab82f66554aa18dc637d02.jpg

Tylko śrub nowych nie było ani z korbą, ani z suportem...

• +1 pomógł 8
Napisano

No nie se-kupiłem tylko dostałem.  Mówiłem, że bmx mi nie pasuje bo nie dosięgam ale to już jest przesada…

IMG-9551.jpg

…choć z drugiej strony dzięki tej blasze mogę go spokojnie zostawić w stajni jako n+1 ;)

IMG-9552.jpg

• +1 pomógł 7
Napisano

Ha, no nie do końca.  Jak ich odrywałem od sklepowych koszy z Matchbox’ami czy HotWheelsami to wspomniałem, że szukam roweru-resoraka - kiedyś widziałem przeróbki fotoszopowe, wkręciłem ich, że niech szukają takowych dla mnie.  No i któreś mnie podkablowało babci (czyt. mojej mamie) no i pod choinę dostałem czerwonego fulla.  Doceniam chęci i pamięć.  No i teraz idą po ciosie… 

• +1 pomógł 1