Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
W dniu 11.02.2025 o 18:24, keltu napisał:

@Zbyszek.K Póki co uważam że jest ekstra, z tym że jeśli mam być szczery to ja się dogaduje niemal z każdym siodełkiem rzadko kiedy coś mnie boli czy obciera nawet jeżdżąc w jeansach. :P Zdecydowałem się na nie z racji wagi, no ale powiedzmy że też spoko wygląda. Jest też dość giętkie, tą tylnią część można palcami wyginać.

:) 

Tych kupiłem chyba ze 4, a były nawet po 35 pln :D 

Całkiem spoko siodła :) 

elita one.jpg

• +1 pomógł 1
Napisano
5 godzin temu, kaido2 napisał:

:) 

Tych kupiłem chyba ze 4, a były nawet po 35 pln :D 

Całkiem spoko siodła :) 

elita one.jpg

Właśnie dokonałem zakupu EC90 a przy okazji RION spodenki z wkładką na 8h. Za późno dostrzegłem Twój post ;) 

Napisano

@Zbyszek.K, na ec90 powinno być podobnie,  siedzisko nylon z naklejonym padem z tego samego materiału. Jedynie krój lekko inny( ale newralgiczne punkty powinny być takie same) i pręty stalowe z tego co widzę przez to większa waga. Riony,mam do tyrania po lesie jako robocze. Dobrze leży , wkładka we właściwym miejscu, na siodle też ok. Wykon całkiem spoko. Fakt mam wersję 5h, ale może pod Wislę1200 wezmę 8h żeby nie tyrać klubowych. Będziesz zadowolony :)

Napisano

Multitool na bogato i bębenek Microspline do Novatec D792 (na razie trafia do szuflady i czeka na resztę ekipy + temperaturę zewnętrzną sprzyjającą wystawieniu warsztatu na balkon).

Swoją drogą, obsługa klienta w sklepie Novateca 10/10, polecam cieplutko
image.thumb.png.1b9f9279676f9ccfcc1ea971a90488ac.png

• +1 pomógł 2