Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
W dniu 8.01.2025 o 20:03, smw44199 napisał:

Gdybym jeździł mtb, to też bym sie poważnie zastanawiał, ale w crossie nie ma takich obciążeń na kierownicy więc zaryzykowałem. Sztyce mam owalną, więc chyba majfrend nic nie robi pod to (może i lepiej)

No jasne, w crossie to zupełnie inna bajka mniejsze obciążenia, więc ryzyko też niewielkie. A jak majfrend nie robi pod owalne sztyce, to przynajmniej nie ma czego spartolić. Dobrze myślisz, czasem warto zaryzykować. 

Napisano

Zapytam przy okazji :) Czy może te tłoczki są gdzieś w nieprzetłoczonej cenie( mam już tylny zestaw z Różanego sklepu , a brakuje  właśnie przodu) ?

Napisano

Przerzutka XT RD-M8100 SGS w miejsce połamanej ostatnio M9100.

xt.thumb.jpg.613e67754f8211f711068e7ca316b7ce.jpg

Niby druga grupa "od góry", a różnica w jakości wykonania i materiałach jednak znacząca, zauważalna i wyczuwalna od razu. :)  No ale cena ponad połowę mniejsza, więc wybór był prosty.

• +1 pomógł 8
Napisano

Jako , że muszki  zwiastują wesołą nowinę  o przebudzeniu  Pani Wiosny  to "najdeszła" 😉  wiekopomna chwila  do rychtowania odrzutowca 😁.......

20250117_111832.jpg

20250117_112132.jpg

• +1 pomógł 7
Napisano
13 minut temu, wr81 napisał:

@pecio  Zębatka 38t + "spod samiuśkich Tater" = łyda jak nie Herkulesa to Janosika przynajmniej ;)

Jak się w górę jedzie wyciągiem, to i 50t można założyć... 😏😁

• Haha 7
  • Mod Team
Napisano

Mam 36, i jeżdżę oczywiście o oczko wyżej na kasecie, w porównaniu do 32 ;)

U mnie standardowo, czyli nieoczekiwanie kupiłem drugą nawigację, mimo że pierwszej użyłem kilkanaście razy przez 2 lata...  Tym sposobem do TwoNav Cross dołączy niebawem Bryton 750 SE (chyba, że coś pójdzie nie tak).