Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano (edytowane)

W rodzinie pojawił się kolejny rower:

Sensa Romagna SLE 2023

W sumie kupiła moja kobieta, bo to rower dla niej, ale wiadomo, że mózgiem operacji byłem ja, "bo ja się znam", więc się chwalę.:002:

Edytowane przez TheJW
  • +1 pomógł 7
Napisano

Nie do końca, bo zapomniał wrzucić owijkę do pudełka. ;)

Także właśnie kliknąłem w apce Decathlona najtańszą owijkę, a do tego kolejną koszulkę termiczną Van Rysel, bo chociaż tania, to jednak robi robotę.

Napisano

@TheJW Jeszcze napisz dlaczego ktoś sprzedaje rower dużo poniżej ceny rynkowej? Czy ma nóż na gardle,  sprzedaje po cenie hurtowej, dobry kolega, czyszczenie magazynu? 😉

Promka podobna do tego Focusa Whistler'a.

Napisano

@Sobek82 - @axolotl udzielił odpowiedzi ;)

@Eathan ta: https://www.decathlon.pl/p/koszulka-termoaktywna-meska-van-rysel-training/_/R-p-329813

Ja jestem mało wymagający i mam dobrą tolerancję szerokiego zakresu temperatury, więc może nie do końca sugeruj się tak moimi zachwytami. ;) W każdym razie kumpel z drużyny też w nich jeździ i to po jego pozytywnej opinii kupiłem pierwszą. 

• +1 pomógł 1
Napisano (edytowane)

@axolotl  No na spd nie nadają się. Na spd mam inne  shimanki. Na lato (upały) świetne są sandały shimano XC. Polecam

Edytowane przez dfq
Napisano

Zastanawiałem się nad zakupem tego Garmina miesiąc, aż w końcu jest. Komunikacja z Edge Explore 2 ułatwiona a i samodzielnie też potrafi nawigować i rejestrować aktywności.  Zadowolonym😉

NECKLAR.jpg

• +1 pomógł 5