Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

A ja zbieram fanty na wiosnę do remontu napędu i sobie korbę kupiłem m8000, bo moja już taka poobijana, wytarta, że wstyd jeździć.

Ja nie wiem co ze mną nie tak, ale zawsze w rowerach mam najbardziej zniszczoną korbę.

Nową planuję okleić lub/i psiknąć plasti-dipem przezroczystym, a na końcówki ramion czekają oryginalne nakładki pro.

Napisano

Ciekawe ile wytrzyma kombo bata z kluczem do kasety, sprawia wrażenie solidnego...zobaczymy po kilku odkrętach.

IMG_20221119_181553438.jpg

• +1 pomógł 1
Napisano
18 godzin temu, TheJW napisał:

Myjka to Ryobi RY18PW22A w zestawie -140, czyli z aku 4Ah i ładowarką.

Daj znać za jakiś czas jak się sprawuje. Mam sporo narzędzi od Ryobi i też myjka za mną chodzi.

Napisano
23 godziny temu, TheJW napisał:

Na zdjęciu załapał się kontroler jakości

Ja tu widzę minę: znowu coś sobie kupił, zamiast dla mnie puszeczkę z kurczakiem.

• Haha 1
Napisano

Zebrało się trochę towaru 

Rama NS Bike Eccentric Alu Evo 29" 

Tylna piasta Spank 

Zmieniarka GX Eagle 1x12

Sztyca Limotec Alpha

Suport w systemie DUB Sram

Korby NX w systemie DUB

Siodło od WTB 

Dwie obręcze od NS Bike 29"

Gripy Ergon GA2 

Stery FSA Orbit

• +1 pomógł 2
Napisano

Biby od Gore co swego czasu były za dobrą cenę ( 193 zł ) w rozmiarze L. W sumie to moje pierwsze tego typu ubranie i nie wiem czego się spodziewać, mam bokserki z wkładką od Gore i są niezłe. Zobaczymy w przyszłym sezonie :) .

image.png.1ec4888143c905b696859672e5221c8c.png

• +1 pomógł 1