Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
24 minuty temu, TheJW napisał:

Przecież to w ogóle nie smaruje...

A to ma smarować? 

Napisano

No a co, wyglądać?

Momum jest dobre gdy na jeździmy na małych przekosach. Jak zaczyna być mocniej, to nagle robi się gigantyczny opór.

Napisano

Czyści . Też tej firmy , używam do czyszczenia tarcz „clean disc” 

Napisano
59 minut temu, Dokumosa napisał:

Czyli nie smaruje.

No cóż, jest wygodny. Pojeździłem, pochwaliłem i nie wiem czy nie wrócę do oleju. Jest fajny, napęd jest czysty, ale sam już nie wiem.

Napisano (edytowane)

Folia ochronna Oraguard 270 Stoneguard

Pompka Lezyne Sport Drive HP S

Torba na ramę Zefal Console Pack T3

IMG_20210911_171349.jpg

Edytowane przez Moskit
Napisano

Trytytki czarne - dzięki nim zrobiłem osłony dołu ramy w 3 rowerach z jednej dziurawej opony (starczyłoby na 5). Po co osłony dołu ramy? Bo jeden rower już zaliczył wgięcie w ramie od kamienia, który strzelił spod koła, a drugi odpryski z tego samego powodu.

Napisano (edytowane)
W dniu 25.05.2021 o 18:51, lewocz napisał:

Skarpety wodoszczelne DexShell 

Jak wrażenia z użytkowania? Faktycznie działają?

Edytowane przez chudzinki
Napisano

Dętki Schwalbe 28 Extra Light

Taśma Tubeless Vittoria 25 mm

Płyn do opon Schwalbe Easy Fit

Owijka Accent AC Tape i PRO Race Control

Pancerz SP41 i SLR

Napisano
10 godzin temu, chudzinki napisał:

Jak wrażenia z użytkowania? Faktycznie działają?

I tak i nie. To tak jak każdy ciuch z membraną, nie działa to tak jak bym sobie wyobrażał bo woda podczas deszczu może się dostać choćby od góry spływając po nodze. Ale generalnie komfort jest trochę lepszy.

Napisano

Może skrzynka przepełniona...usunąłem kilka.

Jak w samych skarpetach wejdziesz do wody to stopy masz suche. Tylko, że to jest tak samo jak ze liczeniem spalanie samochodów :)

• +1 pomógł 1
Napisano (edytowane)

Ten Finish Line to było moje poprzednie smarowidło i w sumie nie narzekałem w suchych warunkach 150-200 km. ciszy na jednym smarowaniu..

Edytowane przez keltu