Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
26 minut temu, FigoiFago napisał:

Zapłaciłem tylko za wysyłkę

Nie żebym się usilnie kłócił, ale widzę co napisałeś :P

Niech służy.

Napisano

Xiaomi pompiczkę elektryczkę. Byłem ciekawy jak działa. Adapter na prestę ma, ładuje do max 3.0 Bar, oponę 2.25 pompuje do 2.5 ze 3 minuty a bateria wystarcza na... nie wiem ile. Dwie opony od zera a potem butlę 5l inflatora załadowałem do 3Bar pięć razy i nadal pompowała. Nie chciało mi się czekać na rozładowanie do zera. Polecam jak ktoś bardzo oszczędza miejsce albo jest mega leniwy i nie chce mu się machać.

(wyświetlacz ładnie prezentuje parametry, tylko na zdjęciu przez PWM wychodzą krzaki)

6c2f26b7a0fe088c3e21ddbf1a27248e.jpg

Napisano

Testerzy - nie chciałbyś wiedzieć ? :D

3 godziny temu, cervandes napisał:

Xiaomi pompiczkę elektryczkę. Byłem ciekawy jak działa. Adapter

Patrzę na te twoje foty, na swój rower i się zastanawiam czy Ty w ogóle jeździsz ? Wygląda na nówke sztukę :D 

Napisano

Blaszki wózka mam wymienione ze dwa miechy temu, bo powyginane i prostowane, nie mogłem dojść do ładu z regulacją. W końcu się okazało, że to górne kółeczko było tak zjedzone, że regulacja kulała. Sama przerzutka też parę razy dostała.

Napisano (edytowane)
12 godzin temu, Sansei6 napisał:

Tylko do 3 Bar pompuje?

Taką małą ręczną, którą każdy wozi ze sobą, też wiecej nie napompujesz. To taka pompka emergrency, w domu trzeba mieć porządną :)

Edytowane przez JWO
  • +1 pomógł 1
Napisano

Kończył mi się wkład suportu Accent BB EX Pro, poczułem luz na łożysku, postanowiłem wymienić na MT800 Shimano.

9c6fe4a232af281e17a8268f22274068.jpg

I tu karpik, człowiek uczy się całe życie. Myślałem, że kluczem do suportu PROX który mam i pasuje na Accenta - wkręcę ten nowy z pomocą załączonego adaptera. No i nic nie wyszło , okazuje się, że potrzebny jest jeszcze jakiś inny klucz bo adapter nie mieści się w miskę klucza który posiadam.

a4bfe2a03a8bbc3e17cc6fda62e5e3fb.jpg

Byłem przekonany, że klucz do HTII to klucz do HTII i koniec tematu. A tu się okazuje, że trzeba kupić jakiś TL-FC32 za kolejne 5 dyszek :D