Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano (edytowane)

Czujnik kadencji do Sigmy...........................i okazało się, że to co wydawało się 90-100 to tak naprawdę 80-85................ :D

Edytowane przez seba_nurek
Napisano
8 godzin temu, kamar59 napisał:
8 godzin temu, TheJW napisał:

W końcu wentyle do bezdętek (Accent)!

A do tego, coby kurierowi za lekko nie było - kółka przerzutki M8000. ;);)

Kółka się wyrobiły? Na łożyskach są. 

Zajechałem napinające razem z napędem. Napęd dawno wymieniony, a kółka działają i nie mogły się doczekać. ;) W końcu nadszedł ich czas.

Ano są na łożyskach. Spróbuję je wydłubać i zostawię, może się przydadzą.

Napisano (edytowane)

No to jedziemy z tym co kupiłem :D

- korba FC-M470 deore na octalink + ramię 776 gram.Korba wykonana w całości z aluminiumSystem HOLLOWTECH, technologia próżniowych komór w ramionach korby, które są kute. (zastanawiam sie z czego zrobiona jest najwieksza zębatka bo nie jest to stal jak reszta magnezu nie przyciąga i jaka moze byc jej trwałość?)

- przerzutka przód shimano deore xt M-751

Korba 1.JPG

Korba 2.JPG

Przerzutka 1.JPG

Edytowane przez Thomass13
Napisano

Wymieniałem drzwi stare stalowe i posprzątałem na podwórzu, uzbierało się 180 kg.
Stał sobie na złomie romet to go za te odzyskane srebrniki odkupił i mnie jeszcze na piwo zostało choć mecz był suaby ;)

DSC00226.thumb.jpg.188d6696ca90034ec32848cf0558bf6e.jpg

DSC00227.thumb.jpg.5d8c0ae7a0882493f859095855a43384.jpg

Pozdrower

• +1 pomógł 1
Napisano

Kilka części do mojego fata: tylna przerzutka, przednia przerzutka, klamkomanetki, gripy i rogi, do tego mechanizm korbowy z trzeba zębatkami, pancerzyk do linki od przedniej przerzutki. 

Napisano

Pod licznik (czy tam komputerek) Lezyne to nie widziałem zamienników, ino oryginał taki 

Lezyne_Lenkerhalterung_f_r_GPS_Computer%

no i to co w zestawie, na mostek/kierownicę.

A ja ostatnio kupiłem sobie na tył do crossa Panaracer Gravelking SK 700x38c i nawet załozyłem, ale już nie zdążyłem pojeździć, czekam aż sie ta jesień cholerna skończy :wacko:

Napisano

wymiana 11-36 na 11-42

w ramach testu i z czystej ciekawości. Na maratonach w Żywcu i Brennej dużą cześć długich 20% podjazdów podjeżdżałem na dwóch ostatnich koronkach, więc tutaj noga powinna mieć trochę luzu :) do tego przełożenia, na których jeżdżę najwięcej, w tej kasecie są bliżej środka, więc napęd będzie miał lżej.

i-KVBDsFm-X2.jpg[/img]

Napisano (edytowane)

@goTomek ten uchwyt akurat posiadam, on jest tylko pod licznik, lampki pod spodem nie zamontujesz; jest za krótki.

edit: i nie ma pod spodem mocowania

Edytowane przez 32A
Napisano

@up za Sigma Sports:

Cytat

Unfortunately, these mounts have been pushed back in production a few times, we are currently expecting stock around the 30th of July.

Więc jakieś nadzieje są :) Chociaż 48 euro skutecznie odstrasza

Ok, skoro nie ma zamienników to czas zakończyć offtop.

Napisano (edytowane)

Chwyty SELTLAZ, nie wiedziałem że za 40 dychy można mieć tyle radości z jazdy. Tak miękkich chwytów nigdy nie miałem

IMG_20180628_201633 (Kopiowanie).jpg

Edytowane przez Gawel76
Napisano
W dniu 10.06.2018 o 17:13, Sansei6 napisał:

Finish Line Ceramic Wax Chain Lube.... zainteresował mnie i przechodzę z czerwonego FL... ciekawe jak będzie? Ktoś ma doświadczenie?

Daj znać, bo też mam chrapkę na niego.