Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Wczoraj kupiłem koszulkę/bluzę (szaro-żółtą 129,99zł) na chłodniejsze dni w Decathlonie - na stronie www widnieje jako b`twin 900, na koszulce i w sklepie jako b`twin 700

Napisano

wzięłam wczoraj 'na zeszyt'... ach ta reputacja...  :thumbsup:  bo nie miałam złotówki a oni wydać 'z papierka' w moim rowerowym... dwie przezroczyste fajne nakrętki na presty...

:laugh:

Napisano

Kaseta CS-M770 11-34 9s

Łańcuch HG-93

Zębatkę Shimano 32T Aluminium

Napisano

Na szybko jakieś ochraniacze na buty potrzebowałem i kupiłem dziś w decathlonie - ochraniacze na buty B`Twin 700 Aerofit (59,99zł)

Zobaczymy co są warte. 
Rozmiar buty 42 - shimano xc31 --- ochraniacze r.45/47 ledwo wchodzą na te buty- zdjęcie chwila, ale założenie ehh, w wolnej chwili trzeba będzie kupić coś porządniejszego.

Napisano

4szt. naklejki na ramę z alle... 

Potrzeba była i szukania stylowego 'coś z jajem' -więc przy okazji pojawi się motyw patriotyczny (flaga z orłem..)  ;)

Napisano

A czy kupno nowego telefonu do nawigacji i robienia zdjęć roweru :wub: też się liczy? ;)

Jeśli tak, to kupiłem sobie LG G6 w miejsce wysłużonego już Nexusa 5. Niedługo spam w "Codziennie Jedno Zdjecie".;)

Napisano

Łańcuch KMC 11EL,

Klucz do suportu ProX, wygląda porządnie,

Suport Accent BB-EX1 za grupową poradą.

Suport trochę na wyrost, po wyszejkowaniu łańcucha strasznie mi trzeszczało na podjazdach, przeszło po kilku smarowaniach łańcucha : )) i 300 km. 

Napisano

- łańcuch CN-HG93 (pomimo nieciekawych opinii o łańcuchach shimano chcę sprawdzić, czy będzie ciszej pracować od KMC)

- torebka podsiodłowa B'TWIN 500

- ocieplacze na kolana BTWIN

Napisano (edytowane)

czeba było zapytać  :laugh:

bo tyle razy pisałam ze wg. mnie saguaro to kloc i to nawet nie uniwersalny i je wywaliłam po miesiącu na wieszak. 

- ocieplacze na kolana BTWIN

i po twoim mądrym poście pojechałam upolować takie ocieplacze do Deca ale kicha. wszystko co zostało to naprawdę chude xs/s...  

Edytowane przez lederfox34
Napisano (edytowane)

@lederfox34

To niniejszym zapytuje: co na tył do 29 ? Na sucho i piaszczyście.

Gdzie indziej nawet niegłupie opinie zbierała, nie bije prawie ale ciężka. 766g zwijana 2.2. Miała ważyć 680. A oryginalny Rapid Rob drutowy 2.25 - tyle, że już wytarty - 785g

: ))

Edytowane przez wkg