kulten Napisano 18 Grudnia 2014 Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2014 Cześć, Mam napęd 3x9 i noszę się z myślą by zamiast 44z zmienić na 42z. Pytanie czy przeruztka przednia xt fd-m750 e-type ogarnie trochę mniejszą koronkę czy będzie przerzucać łańcuch na zewnątrz albo będzie gdzieś trzeć? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Puklus Napisano 18 Grudnia 2014 Mod Team Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2014 Jeżeli przerzutka była pod 44 a tak zapewne było, nie licz na poprawną prace. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kulten Napisano 18 Grudnia 2014 Autor Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2014 Przewertowałem sieć ale właśnie nie mogłem znaleźć jednoznacznej odpowiedzi. Czyli by to uskutecznić będę musiał zmienić przerzutkę przednią pod 10tkę i dopiero wtedy zmienić koronkę na 42z i chyba łańcuch również. Dzięki za odpowiedź. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Puklus Napisano 18 Grudnia 2014 Mod Team Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2014 E-typy pracują tylko i wyłącznie z daną korba lub inną o takich samych zębatkach. Nie musisz kupować przerzutki 10s ale musisz kupić przerzutkę pasująca do korby. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kulten Napisano 18 Grudnia 2014 Autor Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2014 Ale chyba nie ma przerzutek przednich e-type na 42z, które by były przewidziane pod szerszy łańcuch (od 9tki)? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grzesiowu Napisano 18 Grudnia 2014 Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2014 na mojego nosa chodzi raczej o średnicę wieńca pod jaką e przerzutka była projektowana najprościej chyba kupić przerzutkę do montażu na rurze podsiodłowej ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Puklus Napisano 18 Grudnia 2014 Mod Team Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2014 A kto ci każe E-type kupować? kup sobie normalną. chyba ze masz np kwadratowy profil rury pod siodłowej, to by bł problem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kulten Napisano 18 Grudnia 2014 Autor Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2014 Do Propheta chyba normalne mocowanie przedniej przerzutki nie wchodzi mimo, że nie ma kwadratowego przekroju . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Puklus Napisano 18 Grudnia 2014 Mod Team Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2014 Bo widzisz, jak byś nie zapomniał przypadkiem wspomnieć na czym jeździsz nie było by niepotrzebnych niejasności Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kulten Napisano 18 Grudnia 2014 Autor Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2014 Masz rację ale dlatego też pisałem o E-type . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Puklus Napisano 18 Grudnia 2014 Mod Team Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2014 I dostałeś odpowiedź Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kulten Napisano 18 Grudnia 2014 Autor Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2014 Spoko. Dzięki . Lepiej tak, by sie upewnić, niż potem żałować eksperymentów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.