iwon Napisano 17 Grudnia 2014 Napisano 17 Grudnia 2014 Witam. Chciałbym prosić was o rade. Mam Kross Hexagon V4 z 2008r. Przebieg około 10tysiecy km i przydało go unowocześnić i zrobić generalny remont w tym 2 lata nie był używany bo problemy zdrowotne były niestety . Po ostatnim przeglądzie zrobiłem tylko 500km. I mam kilka pytań. 1. Na co zwrócić uwagę przy takim małym przebiegu ? 2. Co ile lat albo po jakim przebiegu wyminie linki ? 3. Jakie siodełko polecacie do jazdy po asfalt 30% a lasy polany 70% ? 4. Po jakim czasie korbę wymienić ? 5. Łańcuch +kaseta przebieg 500km to chyba jeszcze nowość ?I tak po 6000km Wymiana ? 6. Czy klocki do V-Brake maja znacznie jakie są czy czym większa powierzchnia tarcia tym lepsze ? I Jakie polecacie ? 7. Co ile smarować łożyska w kole i kierownicy ? 8. Jakie Koła 26 polecacie to tego krossa ? 9. Jakie opony będą najlepsze na teren;70% leśny 30% asfalt ? 10. Jakie dobre a tanie Pedała? Teraz kilka pytań by nie zakładać nowego tematu. 1.Czy coś się zmieniło w przepisach? 2.Jaki Kask wybrać czy to obowiązek jest go miedz czy tylko dla własnego bezpieczeństwa? 3.Jaki osprzęt powinien miedz rowerzysta przy sobie ? 4.Jakie dokumenty w trasie powinien miedz rowerzysta ? 5.Jakie dobre rękawice i buty polecacie dla rowerzystów ? Z góry dziękuje za rady
Root Admin Mieciu Napisano 17 Grudnia 2014 Root Admin Napisano 17 Grudnia 2014 Temat usunięty. Powód: - pkt. 2b regulaminu - brak klamrowego nazewnictwa tematu. Zobacz tutaj, jak założyć poprawnie temat: http://www.forumrowerowe.org/topic/9018-zasady-pisania/ .
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.