rObO87 Napisano 13 Września 2006 Udostępnij Napisano 13 Września 2006 Z fastfood-ów daaaawno już nie korzystam Zobaczcie sami: Pozycja jak stoję Pozycja na rowerze Z boku Lepiej oddać bo za ciasna czy może być? :glare: ( i nie śmiać się ) Czuje się w niej dobrze, tylko wygląd... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szakq Napisano 13 Września 2006 Udostępnij Napisano 13 Września 2006 jak dla mnie jest calkiem ok zwlaszcza w pozycji na rowerze a w takiej bedizesz spedzac w niej 95% jest jzu zupelnie w porzadku,ciuchy rowerowe nie powinny byc zbyt luzne,na pewno zaden rowerzysta nie bedzie sie smial a jezeli wciaz nie czujesz sie pewnie okularki z ciemnymi szybami lub lustrzankowa powloka poprawia psyche pozwalajac sie odgrodzic niejako od oczu innych choc watpie aby bylo to konieczne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
renko Napisano 13 Września 2006 Udostępnij Napisano 13 Września 2006 wyglada dobrze. nie ma sie co martwic:) wazne, zebys sam sie z tym dobrze czul. jak bedziesz pewny siebie, to nikt sie nie bedzie smial. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rObO87 Napisano 13 Września 2006 Udostępnij Napisano 13 Września 2006 renko, u Ciebie w podpisie widzę, że masz luźną koszulkę A co powiecie na te fotki: (nie odpowiadam za zaplucie monitora właśnie popijaną kawą ) przód bok Niby ok, ale ten brzuch Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Trin Napisano 13 Września 2006 Udostępnij Napisano 13 Września 2006 renko, u Ciebie w podpisie widzę, że masz luźną koszulkę A co powiecie na te fotki: (nie odpowiadam za zaplucie monitora właśnie popijaną kawą ) przód bok Niby ok, ale ten brzuch nie rób scen :wink: ... nie jest tragicznie widać gorsze brzuchy ... dla przykładu powiem Ci że dzieki codziennej jeździe zrzuciłem ca. 10 kg ... oczywiście doszła dieta Żreć Mniej polepszyło sie moje samopoczucie fizyczne i psychiczne ... Tak więc głowa do góry i na bika ... Traktuj każdy przejechany km jako walke z tym brzuszkiem :wink: a za kilka m-cy bedziesz śmiał się z tego posta :wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rObO87 Napisano 13 Września 2006 Udostępnij Napisano 13 Września 2006 W takim razie nie będe tego zwracał, skoro twierdzicie że można się w tym pokazywać A co powiecie na temat areodynakimi? Będzie widać więcej km/h na liczniku? :028: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
heavy_puchatek Napisano 13 Września 2006 Udostępnij Napisano 13 Września 2006 Heh renko, jakbym całą zgraję starych ciotek słyszał a nie faceta Się przejmujesz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tooreck Napisano 13 Września 2006 Udostępnij Napisano 13 Września 2006 poza tym moim zdaniem ta koszulka raczej nie jest zbyt obcisła... wyglądasz w niej NORMALNIE i zupełnie nie wiem czym się przejmujesz... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rObO87 Napisano 13 Września 2006 Udostępnij Napisano 13 Września 2006 poza tym moim zdaniem ta koszulka raczej nie jest zbyt obcisła... wyglądasz w niej NORMALNIE i zupełnie nie wiem czym się przejmujesz... Ta fałdka trochę widoczna Zawsze moge się pocieszać, że taki burak co się śmieje, padnie po 50 km, a ja będe się śmiał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jurasek Napisano 13 Września 2006 Udostępnij Napisano 13 Września 2006 http://www.forumrowerowe.org/index.php?showtopic=6006&hl= poogladaj jak wygladamy siadaj na bika i w droge najwazniejsze żeby po 50 km ubranko nie dusiło , nie gryzło i sie nie wżynało w ciało Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rObO87 Napisano 14 Września 2006 Udostępnij Napisano 14 Września 2006 A co powiecie na te fotki: (jak poprzednio, nie odpowiadam za zaplucie monitora popijaną kawą ) Z przodu Z boku Z boku na furze Z przodu na furze Z tyłu na furze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Trin Napisano 14 Września 2006 Udostępnij Napisano 14 Września 2006 A co powiecie na te fotki: (jak poprzednio, nie odpowiadam za zaplucie monitora popijaną kawą )Z przodu Z boku Z boku na furze Z przodu na furze Z tyłu na furze Przestań bo się zaraz zrobi wątek matrymonialny :wink: :lol: wyglądasz OK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
renko Napisano 14 Września 2006 Udostępnij Napisano 14 Września 2006 heavy_puchatek: Heh renko, jakbym całą zgraję starych ciotek słyszał a nie faceta tongue.gif Się przejmujesz tongue.gif Sprawdz jeszcze raz kto cos pisze, a kto odpowiada. ja kolege podtrzymywalem na duchu:) rObO87: renko, u Ciebie w podpisie widzę, że masz luźną koszulkę 036.gif luzna? a ja glupi myslalem, ze to rasowy obcislak;] rzeczywiscie ta fotka wyglada dosc luzno. mocno sie musialem pochylic nad rowerem. ale chyba masz zle wyobrazenie o koszulkach rowerowych. jakby byla ciasniejsza, to pewnie by pekla na plecach, jakbym chwycil kierownice. zreszta powinienes zrobic to, co my wszyscy: nie przejmuj sie wygladem. jezdzij tak, zeby ci bylo wygodnie. ja wlasnie tak robie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
aga Napisano 15 Września 2006 Udostępnij Napisano 15 Września 2006 faktycznie zakompleksieni bikerzy z was tutaj a mowia ze baby sie wygladem przejmuja noscie co wam pasuje co wygodniejsze-reszta nie ma znaczenia! naprawdę..... ja tam juz nawet bez gaci na rowerze jechalam (dla sprostowania=w stroju z basenu), a swoj pierwszy i jedyny do tej pory maraton smigalam w koszulce kumpla z zawinietymi rekawkami i co? i sie nie przejmuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
duszek00 Napisano 15 Września 2006 Udostępnij Napisano 15 Września 2006 Witam. Mam pewien wydawac by się mogło głupi problem.Otóż od dawna noszę się z zamiarem kupna odziezy rowerowej tzn całego kompletu.Mój problem polega na tym że niestety jestem dosyc przy kości tzn. mam brzuszek i grube nogi.Zastanawiam się czy jak założę na siebie taki strój to czy nie będe wzbudzał salw śmiechu przejeżdżając np. przez miasto?jak wiadomo odzież rowerowa jest dosyc obcisła a obcisłe ubrania na ludziach grubszych nie wyglądają zbyt fajnie.Oczywiscie nie chce wyrywac na to ubranie dziewzyn ale chcę aby bylo praktyczne ale przy okazji nie chcialbym byc posmiewiskiem.Co o tym myslicie?Mam nadzieje ze powaznie potraktujecie mój problem Pozdrawiam Tomek Ja też jestem :przy kosci" ale jeżdzę w spodenkach i kosuzlce Na zdjęciu zoabcz jak wyglądam(ma mine sie nie patrzeć bo zdjecie bylo robione bez przygotowania - mama robiła http://img433.imageshack.us/my.php?image=image14xo7.jpg Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rObO87 Napisano 15 Września 2006 Udostępnij Napisano 15 Września 2006 Ja też jestem :przy kosci" ale jeżdzę w spodenkach i kosuzlce Na zdjęciu zoabcz jak wyglądam(ma mine sie nie patrzeć bo zdjecie bylo robione bez przygotowania - mama robiła http://img433.imageshack.us/my.php?image=image14xo7.jpg Przy mnie to Ty jesteś "wieszak" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
koco Napisano 15 Września 2006 Udostępnij Napisano 15 Września 2006 ja mam 185 i waze ok 70 kg nie ma sie czym przejmowac! Jak ci nie pasuje to kup sobie jakies luzne spodenki... ja mam znajomego co ma taki brzuszek ze koszulka mu sie podwija i troche mu wystaje ale on sie tym nie przejmuje i git ja jezdze w obcislych i dobrze sie w tym czuje i to chyba jest najwazniejsze!! Nie patrz na innych ktorzy nic nie robia tylko krytykuja innych!! Ja kiedys wstydzilem sie jezdzic w kasku ale zmienilem tok myslenia i wszytsko jest ok!! pozdro!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
duszek00 Napisano 16 Września 2006 Udostępnij Napisano 16 Września 2006 Jak ci nie pasuje to kup sobie jakies luzne spodenki... Ostatnio w "Decathlon'ie" widziałem świetne spodenki rowerowe. Były one luźne, ale miały wkładkę. Zastanawiałem się nad kupnem ich, nawet mierzyłem...ale osobiście bardziej mi się podobają i lepiej się czuję w spodenkach, które przylegają do ciała Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rozwell Napisano 16 Września 2006 Udostępnij Napisano 16 Września 2006 Z mojego doświadczenia wynika, ze po kupieniu stroju zacząłem więcej śmigac i jeszcze bardziej schudłem same plusy, no tylko że koszulke nową trzeba bo za duża sie zrobiła Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zosienka Napisano 27 Maja 2008 Udostępnij Napisano 27 Maja 2008 noo chłopaki/mężczyźni gdybym nie przeczytała to bym nie uwierzyła dla wszystkich, którzy mają jeszcze opory - ja jestem dumna jak przechadzam się w "ubraniu rowerowym", a najbardziej lubię w tym całym przechadzaniu z i do mieszkania zdezorientowane spojrzenia facetów gdy wnoszę na 5 piętro mojego bike'a i jako płeć piękniejsza muszę powiedzieć, że w obcisłym to dopiero mmm... wyglądacie nieraz się oglądam hehehe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nikodem Napisano 11 Czerwca 2008 Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2008 http://kordus.poznan.pl/mtb/albumb.pl?DIR=...ewicza%20G%F3ra wyobraź sobie, że ten pan ma 177 i 85kg i co widać po nim, że ma godnej wielkości mięsień piwny? Raczej nie ps. ten szanowny pan to mój tata Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.