Skocz do zawartości

[strój]Czy to nie będzie dziwacznie wyglądac?

Rekomendowane odpowiedzi

jak dla mnie jest calkiem ok zwlaszcza w pozycji na rowerze a w takiej bedizesz spedzac w niej 95% jest jzu zupelnie w porzadku,ciuchy rowerowe nie powinny byc zbyt luzne,na pewno zaden rowerzysta nie bedzie sie smial a jezeli wciaz nie czujesz sie pewnie okularki z ciemnymi szybami lub lustrzankowa powloka poprawia psyche pozwalajac sie odgrodzic niejako od oczu innych choc watpie aby bylo to konieczne ;)

renko, u Ciebie w podpisie widzę, że masz luźną koszulkę :D

A co powiecie na te fotki: (nie odpowiadam za zaplucie monitora właśnie popijaną kawą :blush: )

przód

bok

Niby ok, ale ten brzuch :D

nie rób scen :wink: ... nie jest tragicznie widać gorsze brzuchy ...

dla przykładu powiem Ci że dzieki codziennej jeździe zrzuciłem ca. 10 kg ... oczywiście doszła dieta Żreć Mniej :D polepszyło sie moje samopoczucie fizyczne i psychiczne ...

Tak więc głowa do góry i na bika ...

Traktuj każdy przejechany km jako walke z tym brzuszkiem :wink: a za kilka m-cy bedziesz śmiał się z tego posta :wink:

poza tym moim zdaniem ta koszulka raczej nie jest zbyt obcisła... wyglądasz w niej NORMALNIE i zupełnie nie wiem czym się przejmujesz...

Ta fałdka trochę widoczna :)

Zawsze moge się pocieszać, że taki burak co się śmieje, padnie po 50 km, a ja będe się śmiał :)

heavy_puchatek:

Heh renko, jakbym całą zgraję starych ciotek słyszał a nie faceta tongue.gif Się przejmujesz tongue.gif

Sprawdz jeszcze raz kto cos pisze, a kto odpowiada. ja kolege podtrzymywalem na duchu:)

rObO87:

renko, u Ciebie w podpisie widzę, że masz luźną koszulkę 036.gif

luzna? a ja glupi myslalem, ze to rasowy obcislak;] rzeczywiscie ta fotka wyglada dosc luzno. mocno sie musialem pochylic nad rowerem. ale chyba masz zle wyobrazenie o koszulkach rowerowych. jakby byla ciasniejsza, to pewnie by pekla na plecach, jakbym chwycil kierownice. zreszta powinienes zrobic to, co my wszyscy: nie przejmuj sie wygladem. jezdzij tak, zeby ci bylo wygodnie. ja wlasnie tak robie.

faktycznie zakompleksieni bikerzy z was tutaj :) a mowia ze baby sie wygladem przejmuja :P

noscie co wam pasuje co wygodniejsze-reszta nie ma znaczenia! naprawdę..... ja tam juz nawet bez gaci na rowerze jechalam (dla sprostowania=w stroju z basenu), a swoj pierwszy i jedyny do tej pory maraton smigalam w koszulce kumpla z zawinietymi rekawkami :) i co? i sie nie przejmuje :)

Witam.

Mam pewien wydawac by się mogło głupi problem.Otóż od dawna noszę się z zamiarem kupna odziezy rowerowej tzn całego kompletu.Mój problem polega na tym że niestety jestem dosyc przy kości tzn. mam brzuszek i grube nogi.Zastanawiam się czy jak założę na siebie taki strój to czy nie będe wzbudzał salw śmiechu przejeżdżając np. przez miasto?jak wiadomo odzież rowerowa jest dosyc obcisła a obcisłe ubrania na ludziach grubszych nie wyglądają zbyt fajnie.Oczywiscie nie chce wyrywac na to ubranie dziewzyn :D ale chcę aby bylo praktyczne ale przy okazji nie chcialbym byc posmiewiskiem.Co o tym myslicie?Mam nadzieje ze powaznie potraktujecie mój problem :)

Pozdrawiam Tomek

Ja też jestem :przy kosci" ale jeżdzę w spodenkach i kosuzlce :)

Na zdjęciu zoabcz jak wyglądam(ma mine sie nie patrzeć bo zdjecie bylo robione bez przygotowania - mama robiła :)

http://img433.imageshack.us/my.php?image=image14xo7.jpg

ja mam 185 i waze ok 70 kg :) nie ma sie czym przejmowac! Jak ci nie pasuje to kup sobie jakies luzne spodenki... :) ja mam znajomego co ma taki brzuszek ze koszulka mu sie podwija i troche mu wystaje ale on sie tym nie przejmuje i git :) ja jezdze w obcislych i dobrze sie w tym czuje i to chyba jest najwazniejsze!! Nie patrz na innych ktorzy nic nie robia tylko krytykuja innych!! Ja kiedys wstydzilem sie jezdzic w kasku ale zmienilem tok myslenia i wszytsko jest ok!!

pozdro!!

Jak ci nie pasuje to kup sobie jakies luzne spodenki... :)

Ostatnio w "Decathlon'ie" widziałem świetne spodenki rowerowe. Były one luźne, ale miały wkładkę. Zastanawiałem się nad kupnem ich, nawet mierzyłem...ale osobiście bardziej mi się podobają i lepiej się czuję w spodenkach, które przylegają do ciała

• 1 rok później...

noo chłopaki/mężczyźni gdybym nie przeczytała to bym nie uwierzyła :)

dla wszystkich, którzy mają jeszcze opory - ja jestem dumna jak przechadzam się w "ubraniu rowerowym", a najbardziej lubię w tym całym przechadzaniu z i do mieszkania zdezorientowane spojrzenia facetów gdy wnoszę na 5 piętro mojego bike'a ;)

i jako płeć piękniejsza muszę powiedzieć, że w obcisłym to dopiero mmm... wyglądacie :) nieraz się oglądam hehehe

• 2 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...