Lachusek Napisano 14 Grudnia 2014 Napisano 14 Grudnia 2014 Witam Znalazłem tą ramę, a moje pytanie jest następujące : Czy warto ją kupić? http://olx.pl/oferta/rama-kross-sign-fr2-CID767-ID5TBaW.html czekam na odpowiedzi i pozdrawiam
Mod Team mrmorty Napisano 14 Grudnia 2014 Mod Team Napisano 14 Grudnia 2014 Słuchaj, za takie pieniądze tak, tylko musisz się dowiedzieć kilku rzeczy - czy spawacz coś grzebał przy tej ramie i czy suport nie ma luzów.Te ramy są pancerne i są w stanie przeżyć spore niedoloty, a jedyne słabe miejsce to mocowanie dampera na dolnej rurze, choć przesadzam z tym słabym miejscem, bo znam tylko dwa przypadki gdzie mocowanie pękło.Rama ma spory minus - skopany kąt główki który trzeba nadrabiać wyższym widelcem, plusem natomiast jest jej pancerność oraz cena. Reasumując - dobra rama do rozpoczęcia przygody z FR czy cięższym enduro
Lachusek Napisano 14 Grudnia 2014 Autor Napisano 14 Grudnia 2014 czytałem że ma złe kąty i nadrabia się to wyższym widelcem dziękuję za odpowiedź pozdrawiam
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.