Skocz do zawartości

[Mostek]Czy kupić

Autor

Rekomendowane odpowiedzi

70 zl mostek ? Hmm nie wiem jakie masz np oponki ale wolal bym lzejsze opony np zakupic , efekt jest o wiele wiekszy niz na mostku ;].

Co prawda sporo rzeczy mozna by wymienic u ciebie na lzejsze ale mysle ze mostek poki co bym sobie darowal.

Ja myślę, ze warto zwrócić uwage jaki obceny mostek ma kąt i długość a jaki ma być nowy. Ja miałem krótki klocowaty mostek o 17 stopniach i to była padaczka. Dlatego zmieniłem na smice, założyłem na minus i od razu przyjemniej się jedzie. Jeśli zmieniać mostek tylko dla wagi to zostawiłbym to na koniec. Jeśli zmienić na lżejszy i wybrać bardziej dostosowany do własnych preferencji to im predzej tym lepiej :D Polecam, ja mam ze swoim dużo radochy :)

Moze zostal juz mu tylko mostek do wymiany?

Nie rozumiem was, przychodzi czlowiek pyta o konkret a wy mu o du...oponach.

190gr na mostek do xc to kloc, zerknij na strone arnika mial pare ciekawych mostkow art i smica.

Czemu mam nie doradzic czegos innego skoro widze po focie ze ma inne rzeczy ktore mozna by zmienic ?

Poza tym czytaj uwaznie , nie napisalem ze chce zmieniac na mostek wazacy 170g tylko taki ma a chce zmienic na taki ktory wazy 130g.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...