Autor Napisano 14 Lipca 2006 Udostępnij Napisano 14 Lipca 2006 Mam mostek ważący 190gram!! i czy wymienic go na Accenta który waży 130 gram za 70 zł Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bialykom Napisano 14 Lipca 2006 Udostępnij Napisano 14 Lipca 2006 zastanow sie, czy te 60g cos ci da... odpowiedz bedzie prosta. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wookie Napisano 14 Lipca 2006 Udostępnij Napisano 14 Lipca 2006 70 zl mostek ? Hmm nie wiem jakie masz np oponki ale wolal bym lzejsze opony np zakupic , efekt jest o wiele wiekszy niz na mostku ;]. Co prawda sporo rzeczy mozna by wymienic u ciebie na lzejsze ale mysle ze mostek poki co bym sobie darowal. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RafalB Napisano 14 Lipca 2006 Udostępnij Napisano 14 Lipca 2006 Moze zostal juz mu tylko mostek do wymiany? Nie rozumiem was, przychodzi czlowiek pyta o konkret a wy mu o du...oponach. 190gr na mostek do xc to kloc, zerknij na strone arnika mial pare ciekawych mostkow art i smica. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jakub85 Napisano 14 Lipca 2006 Udostępnij Napisano 14 Lipca 2006 Ja myślę, ze warto zwrócić uwage jaki obceny mostek ma kąt i długość a jaki ma być nowy. Ja miałem krótki klocowaty mostek o 17 stopniach i to była padaczka. Dlatego zmieniłem na smice, założyłem na minus i od razu przyjemniej się jedzie. Jeśli zmieniać mostek tylko dla wagi to zostawiłbym to na koniec. Jeśli zmienić na lżejszy i wybrać bardziej dostosowany do własnych preferencji to im predzej tym lepiej Polecam, ja mam ze swoim dużo radochy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bikerman Napisano 14 Lipca 2006 Udostępnij Napisano 14 Lipca 2006 Zmień ten mostek bo ten co masz w rowerqu to chyba do dh jest Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jakub85 Napisano 14 Lipca 2006 Udostępnij Napisano 14 Lipca 2006 Zmień ten mostek bo ten co masz w rowerqu to chyba do dh jest racja, o szit :eek: dopiero teraz zobaczyłem fotke Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wookie Napisano 16 Lipca 2006 Udostępnij Napisano 16 Lipca 2006 Moze zostal juz mu tylko mostek do wymiany? Nie rozumiem was, przychodzi czlowiek pyta o konkret a wy mu o du...oponach. 190gr na mostek do xc to kloc, zerknij na strone arnika mial pare ciekawych mostkow art i smica. Czemu mam nie doradzic czegos innego skoro widze po focie ze ma inne rzeczy ktore mozna by zmienic ? Poza tym czytaj uwaznie , nie napisalem ze chce zmieniac na mostek wazacy 170g tylko taki ma a chce zmienic na taki ktory wazy 130g. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.