caynon Napisano 13 Grudnia 2014 Napisano 13 Grudnia 2014 Witam mam pytanie czy takim rowerem http://www.canyon.com/pl/triathlonbikes/bike.html?b=3688 mozna jezdzic wygodnie dlugie trasy po szosie takze miasto itp Robilem przymiarke do tego wlasnie modelu i wrazenia calkiem dobre
Darek14 Napisano 13 Grudnia 2014 Napisano 13 Grudnia 2014 Zacytuję to co odpowiedziałem wcześniej: "To jest rower wyspecjalizowany, o bardzo wąskim przeznaczeniu. Na dłuższe trasy będzie bardzo niewygodny, ale to mniejszy problem: ważniejsze jest, że w ruchu ulicznym jazda na nim byłaby niebezpieczna. Jeśli ma to być Canyon, to do zastosowania, o którym piszesz, najlepszy będzie jakiś model z serii Endurace, ewentualnie Ultimate".
caynon Napisano 13 Grudnia 2014 Autor Napisano 13 Grudnia 2014 miasto mialem na mysli tylko przejazd przez miasto w podrozy bo nie da sie tego uniknac tak do miasta to rower mam ;p
Darek14 Napisano 13 Grudnia 2014 Napisano 13 Grudnia 2014 Ja też miałem na myśli tylko przejazd przez miasto, bo o "normalnym" jeżdżeniu po mieście takim rowerem strach nawet pomyśleć.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.