czach Napisano 12 Grudnia 2014 Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2014 ehlo, Czy ktoś z Was używa może takiego "zestawu"? ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
parmenides Napisano 12 Grudnia 2014 Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2014 Tak, ja. Wazzzzz up? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
czach Napisano 12 Grudnia 2014 Autor Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2014 Hm, tak w sumie to pod iOS też jest problem. Od wczoraj nie wyświetlają mi się mapa, dane o segmentach i wykresy na stravie. Zamiast mapy "kręcące się kółeczko" i dalej nic. Zainstalowałem firefoksa - wyświetla poprawnie. Sprawdziłem trzy wersje Safari (OS X, iOS) i jest problem. Coś programiści Stravy dodali ostatnio ciekawego? ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
parmenides Napisano 12 Grudnia 2014 Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2014 Rzeczywiscie. No, ale to nowy problem, ze dwa-trzy dnintemu wszystko było ok. Mam to samo na iOS oraz OS X Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
czach Napisano 12 Grudnia 2014 Autor Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2014 Dobra i zła wiadomość. ;-) Dobra bo to nic "u mnie", zła - wiadomo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
parmenides Napisano 13 Grudnia 2014 Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2014 Jest gorzej niż myślałem - tzn pod safari (obojętnie czy na ios czy osx nie mogę wejść nawet w edycję, żeby zmienić nazwę nowej aktywności. Muszę to robić poprzez aplikację na ios. Pod Firefoxem na osx 10.10.1 bez problemu widzi mapę i można korzystać ze wszystkich funkcji. Coś namieszali... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
czach Napisano 13 Grudnia 2014 Autor Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2014 Namieszali, namieszali. Programiści Stravy namieszali. Wysłałem info do suportu Stravy. Zobaczymy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
czach Napisano 20 Grudnia 2014 Autor Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2014 ehlo, Trochę popisaliśmy sobie z suportem... Sorry again for the trouble and thanks for your patience. We've isolated the issue to only occurring when the computer's regional settings are using certain regions and when using either Safari or Internet Explorer. We haven't identified all regional settings that are causing the problem to occur. We're working on a fix and hope to have one soon. However, for the time being you should still be able to use Google Chrome or Mozilla Firefox. Trochę "pogadaliśmy" a dziś... bonus - miesiąc Premium za free. ;-) Może przypadek, może nie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
parmenides Napisano 20 Grudnia 2014 Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2014 Też ostatnio dostałem miesiąc gratis, ale żeby się zarejestrować na ten okres, to musisz podać swoją kartę kredytową, Ja normalnie zapominam w tego typu przypadkach podjąć na koniec decyzję i mnie zawsze kasują Więc nie korzystam z tego typu bezpłatnych subskrypcji. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
czach Napisano 23 Grudnia 2014 Autor Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2014 No i sprawę uważam za zamkniętą. Naprawiono błędy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.