BikerLight Napisano 28 Grudnia 2014 Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2014 Ehem... Kiera dla "dałnhilowych ziomów" http://www.chainreactioncycles.com/pl/en/spank-bitch-stick-bars/rp-prod29334 = https://translate.google.pl/?hl=pl&tab=wT#en/pl/spank%20bitch Oraz pewien szacowny rowerek: http://www.on-one.co.uk/i/q/CBOO26INTR/on-one-inbred-26-sram-x5-mountain-bike = Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lukas1995 Napisano 29 Grudnia 2014 Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2014 Producent: Amoeba - z ang. ameba, pełzak Model: Borla - z portugalskiego ku*as Scud - z ang. pomknąć, pędzić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shiryu Napisano 29 Grudnia 2014 Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2014 Model: Borla - z portugalskiego ku*as Więc można założyć, że to nie z portugalskiego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tobo Napisano 29 Grudnia 2014 Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2014 Taki co ma te 600 mm? To chyba rekord do księgi G. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fenthin Napisano 29 Grudnia 2014 Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2014 @Lukas1995 Zaiste pięknym jest, iż dawną polską mową nadal władasz. Wydawało mi się, że to słowo użyte w tym znaczeniu śmieszy(ło) już tylko gimnazjalistów przerabiających Pana Tadeusza. Cóż... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kaczorak Napisano 30 Grudnia 2014 Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2014 SID - Superlight Integrated Design Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lukas1995 Napisano 30 Grudnia 2014 Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2014 Śmiem twierdzić, iż nie zrozumieliśmy się, bynajmniej nie namyślałem ku*asa lecz a, ozdobę przypominającą swoim kształtem pędzel, stworzoną z jedwabiu bądź wełny. Aczkolwiek w owych czasach nastało dość dziwne przyzwyczajenie używać tego określenia do nazywania męskiego narządu rozrodczego. Nie śmiałbym czynić tym postem offtopa. Producent: Campagnolo - rodak Grupy osprzętu: Jednorzędowe: (Torowe) Record Pista - Pista to tor więc jasne Dwurzędowe: Veloce - szybko Athena - nie wiem, może od bogini mądrości (czasem rozwagi), rozwaga chyba pasuje nie tanie, nie drogie Chorus - chór Record - rekord Super Record - Chorus EPS - Record EPS - Super Record EPS - Od Super Record wszystko tak jak wcześniej. EPS - Electronic Power Shift (chyba nie trzeba tłumaczyć) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
djzatorze Napisano 30 Grudnia 2014 Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2014 Może zastanowimy się nad naszym poletkiem. Romet: (troszkę edytowałem - djzatorze) Mistral Pasat Huragan Wicher Orkan i nowy Monsun Wszystko wiatry! Co wygrałem? Nazwy od Rometa to miks wszystkiego co mogło wpaść Polakowi do głowy... Ale cieszy że większość to nazwy polskie. Dorzucę coś: Wagant - to jest ciekawe! Kto nie wie. Z tych nowszych, z angielska brzmiących: Jolene - imię żeńskie, tłumaczyłbym je Józefina Rambler - ang. wędrowiec, włóczęga; Mosquito - moskit, wiadomo; Beleco - "piękno" w jęz. esperanto. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team adamos Napisano 30 Grudnia 2014 Mod Team Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2014 To może się ktoś pokusi o interpretację wszystkich 10-ciu modeli ram kanadyjskiego producenta, marki Cove??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shuvv Napisano 1 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2015 @@adamos here you are.Strona pokazuje pięć ram marki Cove. G-Spot - tego chyba nie trzeba tłumaczyć Hummer - młot, bynajmniej nie samochód, który nie mieści się w polskich koleinach Hustler - energiczny człowiek (tak mówi wujek Google... ) Foreplay Jr - nieletni popełniający przestępstwo z art. 200 § 1 K.K. Tą niezłą mieszankę nazw zamyka Shocker - ohyda Romet: (troszkę edytowałem - djzatorze) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team adamos Napisano 1 Stycznia 2015 Mod Team Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2015 Strona pokazuje pięć ram marki Cove. Jak można przeczytać na głównej stronie, wszystkich modeli było 10. Są jeszcze:- STD- Hooker- Handjob- Stiffee- Sanchez.A Twoje interpretacje są błędne i zapewne nie o to chodziło Kanadyjczykom.Siadaj, pała! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tobo Napisano 1 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2015 Z innej strony - nie uważasz że takie tematyczne uwiązanie jest... żałosne? Od razu kojarzy mi się to z "gwiazdami" które sprzedają każdy kawałek siebie żeby wypłynąć na powierzchnię. W takim przypadku robi mi się zawsze smutno, szczególnie jeśli ktoś taki artystycznie naprawdę dużo potrafi a spada tak nisko. W takim momencie u mnie budzi się niechęć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team adamos Napisano 1 Stycznia 2015 Mod Team Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2015 Nie mnie to oceniać. Nie moja marka i nie ja wymyślałem nazwy.Facet miał taki pomysł, a nie inny na nazwy i być może liczył na większą promocję marki. Nic mi do tego.A jak rower dobry i niezawodny, to raczej gilało by mnie, to czy jeżdżę na PaniLekkichObyczajów, GrzeWstępnej czy też na RobótkachRęcznych. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dovectra Napisano 13 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2015 Mistral Pasat Turing Zenit. odwołania do starych polski nazw rowerów od wicherków wszelakich nazwy wzięte (prócz turing - to oczywiście wyprawówka, - damka singiel) jeszcze wagant był Wszystko wiatry! Co wygrałem? och widze kolega szybszy ale że deore to dla jeleni ????? to nie wiedziałem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.