marsman Napisano 20 Sierpnia 2008 Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2008 wlasnie za poleceniem lekarza kupilem zamowiony Plyn Wieloelektrolitowy Izotoniczny cena 500ml 2,75 w aptece.... na razie testowalem smak i... nie jest tak zle, slone ale bez przesady, dodam troche miodu (cukry proste) i bedzie "miodzio" jutro test w terenie. pozdrawiam michal no właśnie smak... paskudny!!! co ciekawe płyn ringera mi smakuje a i jeździ się po tym przyjemnie:) puki co w rozsypce mam rower więc nie jestem w stanie sprawdzić czy różnica w składzie między pwe a ringerem przekłada się na różnicę w działaniu. jedno mogę napisać na pewno:) ringer na upały jest doskonały:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kordi Napisano 20 Sierpnia 2008 Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2008 Z zestawu, który ja kupuję pojawiła sie wersja light, tzn. bez dodatku cukru i węglowodanów (dla kogoś, kto gubi masę jak znalazł, zresztą jest wiele różnych powodów dla których można zrezygnować z weglowodanów). I jak już wcześniej powiedziałem - stosunek wydajności/ceny w porównaniu do Isostara jest kolosalny, bo z litru koncentratu mamy 60 L napoju! No i jest 7 różnych smaków - wiadomo - jeden się znudzi, to bieżemy drugi. http://www.kif.pl/sklep/product_info.php/c...9e409c750ca2059 Jest też koncentrat HOT, ale z 3 kg proszku ala Isostar dostaniemy ok 40 litrów napoju. Mogłoby być więcej l - karnityny (no właśnie - brak jej jest w innych izotonikach) i to nie ze względu na spalanie, ale na całkiem niezłe podnoszenie wydolności. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marsman Napisano 21 Sierpnia 2008 Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2008 Mogłoby być więcej l - karnityny (no właśnie - brak jej jest w innych izotonikach) jest ona jeszcze w isoplusie olimpu. zbyt wydajny napój to to nie jest ale smaczny i dobrze na niego reaguję Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DLD Napisano 24 Sierpnia 2008 Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2008 Ja nie używam takich odżywek czy isostarów fuuuj fuuuj co wy ludzie jecie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kordi Napisano 24 Sierpnia 2008 Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2008 To co proponujesz? Od razu EPO? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wiktor0410 Napisano 24 Sierpnia 2008 Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2008 ja jutro przetestuję ten izotonik podany w 1 poście - zobaczymy co z tego wyjdzie, zdam relację, choć myślę, że na każdego podziała to inaczej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.