Aby Napisano 8 Grudnia 2014 Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2014 Witam Mam pytanko bo nigdzie nie mogę znaleźć odpowiedzi na nie. Otóż chodzi mi o to w jaki sposób mogę odpowietrzyć hamulce shimano br m505? Bo w porównaniu np. do modelu br m615 to z tego co widzę robi się to inaczej, nie ma tam charakterystycznej nakrętki, wygląda to tak: http://zapodaj.net/87a3d109665d3.jpg.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lucass3 Napisano 8 Grudnia 2014 Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2014 (edytowane) Przecież masz u góry osłonką nawet śrubka przykryta. Edytowane 8 Grudnia 2014 przez lucass3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Aby Napisano 8 Grudnia 2014 Autor Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2014 (edytowane) Z drugiej strony tego tam nie ma... Edytowane 8 Grudnia 2014 przez Aby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lucass3 Napisano 8 Grudnia 2014 Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2014 Z jakiej drugiej strony? przecież na zdjęciu wyraźnie widać ten element. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Aby Napisano 8 Grudnia 2014 Autor Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2014 Dobrze, tylko problem jest taki, że na Twoim zdjęciu widać ten element, natomiast na moim hamulcu go nie ma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lucass3 Napisano 8 Grudnia 2014 Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2014 Nie masz tam żadnego otworu? To nie możliwe jest przecież. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Aby Napisano 8 Grudnia 2014 Autor Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2014 Wygląda to tak jak na zdjęciu które wrzuciłem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lucass3 Napisano 8 Grudnia 2014 Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2014 (edytowane) Średnio widać na zdjęciu, jest tam jakiś gwint w środku czy jak to wygląda? Nie brakuje Ci czasem takiego elementu jak na filmie Tutaj w sklepie: http://www.centrumrowerowe.pl/czesci/hamulce-rowerowe/czesci/p,sruba-odpowietrzajaca-grimeca-8-grimeca,5926.html Edytowane 8 Grudnia 2014 przez lucass3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Puklus Napisano 9 Grudnia 2014 Mod Team Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2014 Chodzi o to że nie masz w zacisku odpowietrznika tzw. kalamitki ? A co tam jest w takim razie zamiast tego ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Aby Napisano 11 Grudnia 2014 Autor Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2014 Filmik który wrzucił kolega wyżej wyjaśnia wszystko, dzięki wielkie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Aby Napisano 11 Stycznia 2015 Autor Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2015 Mam jeszcze pytanie odnośnie tych hamulców hamulców. Otóż czy do oryginalnego płynu mineralnego jaki w nich miałem (jakiś taki przeźroczysty) mogę dodać inny też shimano i też mineralny lecz koloru różowego? Czy musi być 1 tylko? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Puklus Napisano 12 Stycznia 2015 Mod Team Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2015 Jeżeli oba sa mineralne to sa mieszalne. Jednak ze względu ze to jednak hamulec nie eksperymentowałbym z płynami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Weboo Napisano 4 Kwietnia 2015 Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2015 (edytowane) Pamiętaj kolego żeby się nie pomylić i nie wlać Dota jak w Avidach bo uszkodzisz "hydraulikę" Edytowane 4 Kwietnia 2015 przez Weboo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi