JanuszJanusz Napisano 8 Grudnia 2014 Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2014 Witajcie, powiedzcie proszę czy warto kupić ten rower http://allegro.pl/rower-szosowy-cilo-vulcan-osprzet-tiagra-105-nowy-i4874807190.html wydaje mi się że godna uwagi jest kaseta 9 rzędów shimano 105 czy warto brać ten rower i firmę pod uwagę ? macie jakieś doświadczenia z tą firmą Cilo i tymi parametrami ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Darek14 Napisano 8 Grudnia 2014 Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2014 Dozbieraj trochę i kup sobie Tribana 500 z karbonowym widelcem i gwarancją. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JanuszJanusz Napisano 8 Grudnia 2014 Autor Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2014 Dokładnie chciałem dopisać czy nie lepiej było by Tribanta 500 kupić , tak uczynie a z zakupem szosy mam zimną głowkę bez pośpiechu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.