Anton13 Napisano 8 Grudnia 2014 Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2014 (edytowane) Siema jestem ciekaw czy była by możliwość przełożenia całego elixira 1 przedniego na tył dało by rade? Moim rozumowaniem wystarczyło by przedłużyć przewód tak? a i jeszcze jedno jakiej szerokość opona wejdzie na tył i na przód do krossa singa ds? Edytowane 8 Grudnia 2014 przez Anton13 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
djzatorze Napisano 8 Grudnia 2014 Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2014 Trzeba przedłużyć przewód, czyli kupujesz jego plus dwa zestawy okuć na końce (starych nie będzie się dało z powodzeniem zstosować). Do Signa DS wchodziła opona 2.4, kumpel miał tą ramę. Opona to była jakaś Kenda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tobo Napisano 8 Grudnia 2014 Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2014 Można zeszlifować oliwkę i wyciągnąć insert - rozwiązanie do rozpatrzenia w przypadku obniżenia kosztów inwestycji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Darek1990 Napisano 8 Grudnia 2014 Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2014 Razem z klamką czy sam zacisk? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Anton13 Napisano 8 Grudnia 2014 Autor Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2014 przełożenia całego elixira 1 przedniego na tył Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
djzatorze Napisano 8 Grudnia 2014 Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2014 Klamka jest "dwustronna", jeśli o to chodzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Anton13 Napisano 8 Grudnia 2014 Autor Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2014 To wiedziałem ale myślałem że będą jakieś problemy zaciskiem ,a może wiesz jaki adapter bedzie pod tarcze 180mm? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bejker Napisano 8 Grudnia 2014 Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2014 wydaje mi się że is-pm 180r/203f r-rearf-front Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi