desiderata220 Napisano 8 Grudnia 2014 Napisano 8 Grudnia 2014 Witam. Mam taki projekt w głowie ale nie wiem jak się do niego zabrać, liczę na pomoc maniaków rowerowych Od zawsze jeżdżę na rowerze MTB i nie zamierzam z niego rezygnować jednak chciałbym szybciej i sprawniej pokonywać przeszkody w mieście. Jaram się freeridem i tu pytanie jak mogę dostosować swój rower żeby był podatny na skoki, zeskoki,zjazdy po schodach i podobne ale nie tracąc wygody i szybkości MTB? Chcę zachować obecna pozycję na rowerze i ilość przełożeń (3x9). Mogę zmieniać wszystko w rowerze tylko ramę i amortyzator chcę zostawić. Niestety muszę oglądać się na zawartość portfela dlatego proszę o rozsądne propozycje. Kilka informacji technicznych: Ja- 175 cm, 70 kg Rower- rama 19", amortyzator RST Titan Air, koła 26", hamulec przód tarcza, tył v-brake. Pozdrawiam
Mod Team Maniak Napisano 8 Grudnia 2014 Mod Team Napisano 8 Grudnia 2014 Temat usunięty. Powód: - pkt. 2b regulaminu - brak klamrowego nazewnictwa tematu. Zobacz tutaj, jak założyć poprawnie temat: http://www.forumrowerowe.org/topic/9018-zasady-pisania/ .
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.