Sajmon15 Napisano 6 Grudnia 2014 Napisano 6 Grudnia 2014 Witam! Chciałbym zakupić sprzęcik w Danii, z odbiorem także w tamtym kraju, najlepiej byłoby żeby rowerek był używany na jakiej stronie lub gdzie w Danii mógłbym szykac owych rowerow, z góry dziękuje na odpowiedz
Sajmon15 Napisano 6 Grudnia 2014 Autor Napisano 6 Grudnia 2014 Nie oczekuje takich odpowiedzi... Moze ktoś sobie sprowadzał. Nie wiesz to nie odpowiadaj ...
marco68 Napisano 6 Grudnia 2014 Napisano 6 Grudnia 2014 A jakich oczekujesz?za ręke trzeba poprowadzić?wujek google się kłania...
tobo Napisano 6 Grudnia 2014 Napisano 6 Grudnia 2014 Także wg mnie dziwne pytanie - wątpię żeby ktoś udzielił Ci łatwo odpowiedzi na to pytanie, to małe lokalne rynki, czasami funkcjonują w trochę inny sposób. Pracujesz z Polakami? Z Duńczykami? Znasz angielski? Zapytaj ich jakie strony są u nich popularne jeśli chodzi o kupno sprzedaż. Ogólnie skala ofert w krajach skandynawskich jest wielokrotnie mniejsza niż np w Polsce - mniejsza popularność nie tyle zakupów co chęci sprzedaży. Są jeszcze działy kupię/sprzedam na forach rowerowych.
Sajmon15 Napisano 6 Grudnia 2014 Autor Napisano 6 Grudnia 2014 Po to jest forum aby sie zapytać człowieku! Nie znalazłem odpowiedzi w Google to zapytałem sie na forum. Juz możesz przestać komentować i wyjsć z tego tematu..
tobo Napisano 6 Grudnia 2014 Napisano 6 Grudnia 2014 Wybrałbym się także do sklepów stacjonarnych i zapytał o nazwy popularnych stron internetowych. To łatwiejsze pytanie niż pytanie o ofertę netową - sklep woli coś sprzedać niż przesyłać klienta. Znajdziesz takie strony, znajdziesz fora - zadasz pytania - otrzymasz odpowiedź.
Sajmon15 Napisano 6 Grudnia 2014 Autor Napisano 6 Grudnia 2014 Dziękuje za odpowiedz adekwatna do pytania tobo.
panSocjolog Napisano 7 Grudnia 2014 Napisano 7 Grudnia 2014 Na pewno pinkbike, ustawiasz rodzaj sprzęta jaki Cię interesuje i filtrujesz po kraju. O proszę: http://www.pinkbike.com/buysell/list/?location=51-*-*&category=1 Choć ofert niewiele...
tobo Napisano 7 Grudnia 2014 Napisano 7 Grudnia 2014 Rynek wtórny rowerów mtb w krajach skandynawskich jest bardzo niewielki, jest to podyktowane głównie ilością mieszkańców oraz w przypadku Danii ukształtowaniem powierzchni - najwyższy szczyt nie przekracza 150 m n p m.
Sajmon15 Napisano 7 Grudnia 2014 Autor Napisano 7 Grudnia 2014 No jasne, tam głownie niestety przeważa turystyka i jazda miejsca, raz widziałem grupkę chłopaków jak jechali gdzieś poszaleć na konkretnych sprzętach, ale nie ma sie co dziwić zarobki w Danii pozwalają na to, aby kupic sobie nowy, dobry rower bez chwili zastanowienia, tak samo, gdy widzę rowery z luzem na osi, porzucone ze względu na uszkodzenie to mi sie płakać chce, w Polsce wszystko reaktywujemy, lecz w Danii jak wspomniałem są inne zarobki.
Prz Napisano 7 Grudnia 2014 Napisano 7 Grudnia 2014 Mieszkam w Danii od kilku miesięcy, sporo ogłoszeń jest na stronie dba.dk, poza tym przejrzyj też grupy na fb, czasem coś nie-miejskiego też tam się trafi
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.