Skocz do zawartości

[kask]Casco Python Unisex, warto?

rObO87

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Raczej nie warto, w dodatku oferta w hipermarketu :D Za takie pieniądze, a nawet mniejsze można kupić kask Authora (do 100zl są chyba 2 modele).

A co to ma do rzeczy, że z hipermarketu? Tam też są czasami markowe rzeczy. To, że tanie nie znaczy, że złe. Czasmi warto coś sprawdzić a nie wydawać opinie. Mądry wie co mówi, a głupi mówi co wie. Wolałbym ten kask niż Authora, choć najlepiej by było sprawdzić oba. Zresztą ulotka może być (choć nie musi) z sieci sklepów sportowych.

Kiedy byłem w USA, kupiłem sobie naprawdę dużo rzeczy w marketach. Najśmieśniejsze jest to, że więszość z tych rzeczy to w Polsce naprawdę wyższa półka.

A co do kasku, to chyba to jest ten sam model : http://www.cyklotur.com/x_C_I__P_53014759-...01__PZTA_0.html

Napisane jest to, żę nawet Małysz skacze w kasku Casco. Co jak co, ale złomu to on na pewno nie nosi.

Ja tam bym go brał. Uważam, ze warto.

Napisano

Wiem co mówię, oglądałem takie kaski w hipermarketach, miałem też okazję przymierzać kaski authora i ani chwili bym się nie zastanawiał co wybrać.

A pisząc "z hipermarketu" użyłem emotikony ":D", ale widzę że jesteś strasznie poważnym człowiekiem i wszystko bierzesz na serio. Ta ulotka jest zapewne z makro, a tam sa można spotkać markowy sprzęt sportowy, ale nadal twierdzę że nie jest wart swojej ceny.

Napisano

Oczywiście, jestem straaaaaaaasznie poważny.... :D Ale sam kask naprawde nie jest zły. Widziałeś dnośnik, który podalem. Z niego wynika, że kask jest całkiem całkiem. To całę Monocoque podobne jest strasznie do in-moldingu, a za taka cene to się opłaca.

Tu nie chodzi o to, czy przymierzałeś podobne, ale o to czy przymierzałeś ten konkretny model.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...