Mod Team Maniak Napisano 15 Grudnia 2014 Mod Team Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2014 i nagle nóż widelec niech Ci padną ...a łyżka na to: niemożliwe Niby GG dorabia te uszczelki ale dostałem do montażu 3 komplety, jeden niby o wymiarze oryginału, jeden zestaw minimalnie ciaśniejszy i kolejny luźniejszy. Na pierwszym chodziło bardzo słabo, na drugim wcale a na trzecim ciekło. Tak więc 100% sukcesu to jeszcze nie gwarantuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Puklus Napisano 15 Grudnia 2014 Mod Team Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2014 No coż, kiedyś ktoś trafi odpowiednią firme Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jasinski21444 Napisano 15 Grudnia 2014 Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2014 Oring z mojego miejsca zamieszkania także dorabia uszczelki na zamówienie http://www.oring.com.pl/kontakt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mort3n Napisano 15 Grudnia 2014 Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2014 Dostałem maila od GG i mieli już zamówienie na takie uszczelki jakich mi brakuje do M575, nawet wszystkie wymiary się zgadzają. Cena.. nie całe 9zł za sztukę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi