maciekmiszcz Napisano 13 Lipca 2006 Napisano 13 Lipca 2006 Witam. Czy możecie mi polecić jakieś siodło do 50 zł w którym można bez kłopotu jeżdzić w zwykłych spodenkach (tzn bez wkładki - pampersa) ?? Z góry dzieki za wszystkie porady:) Pozdrawiam maciek
Baraka Napisano 13 Lipca 2006 Napisano 13 Lipca 2006 Za około 75zł jest author ergogel , naprawde wygodne sioedłko bez żadnych spodenek można jeździć nawet po 6 h , zauważyłem jeden minu w moim egzemplarzu że czasem trzeszczy na wybojach ale nie przeszkadza to jakoś bardzo , a jesscze druga rzecz po około 500km zcierają sie na nim te napisy z boku ale i bez tego wygląda dobrze , polecam dołożyć te 2,3 dychy i w to zainwestować dobre siodło
Mały Napisano 13 Lipca 2006 Napisano 13 Lipca 2006 Ja szczeże mogę Ci polecić <TO> siodełko. Jeżdżę już na nim grubo ponad rok i trzyma się super. Żadnych problemów, tzn. nic nie piszczy, nie pruje się. Jedynie co to troche starły się napisy RACE (białe z boku) i ERGONOMIC (czerwony napis z tyłu), ale to szczegół. Jak komuś ma przeszkadzać można je spokojnie zedrzeć, bo są tak jakby naklejane, czy coś w stylu naprasowywanki na koszulke. Też jeżdże bez spodenek kolarskich i nie mam żadnych problemów. Po prawie 8 godzinach jazdy na tym siodełku nie odczuwałem bólu tyłka. Zresztą co będę dużo pisał. Dla mnie jest bardzo wygodne i z czystego serca moge Ci je polecić, zwłaszcza, że mieśći się w twoim budżecie . Jak za tą cene świetne siodłeko. Jak ja je kupowałem kosztowało coś ok 60zł, więc teraz tym bardziej warto jest w je nabyć.
maciekmiszcz Napisano 14 Lipca 2006 Autor Napisano 14 Lipca 2006 Mały twoje siodełko barzo mi sie spodobało. Chyba dziś je zamówie:) Dzieki za rade
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.