krzysiek8406 Napisano 4 Grudnia 2014 Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2014 Witam, piszę z pytaniem czy kojarzy ktoś może miejsce w Krakowie gdzie mogę kupić, pogiąć i pociąć rurę wg własnych wymagań (rama własnego pomysłu pod rower poziomy). Mnie znalezienie takiego miejsca na razie się nie udaje, chociaż nadal szukam. Zależy mi bardzo na czasie, dlatego przychodzę o pomoc . Z góry wielkie dzięki za jakiekolwiek informacje. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RafalSBK Napisano 4 Grudnia 2014 Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2014 (edytowane) Szukaj w gogle i dzwoń do zakładów kowalstwa artystycznego / metaloplastyki (sam mam taki) I pytaj czy mają giętarę do rur. A jak będą mieli to powiedz o co chodzi, jak się dogadasz to powinni załatwić potrzebny Ci materiał. Edytowane 4 Grudnia 2014 przez RafalSBK Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi