Frycu963 Napisano 4 Grudnia 2014 Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2014 Siemka mam pytanko, co do trasy, wyjazd z Tarnowskich Gór, jadę do Skarżyska-Kamienna, tam śpie a w następny dzień z Skarżyska do Warszawy. Wszystko ładnie pięknie ale nie wiem jaką trasą jechać, jade rowerem raczej do szosy, a nie wiem jaka nawigacja prowadzi szosą, a omija leśne ścieżki i drogi szybkiego ruchu. I teraz proszę o pomoc w wyborze nawigacji na androida lub jakiś opis trasy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
CUBEMAN Napisano 4 Grudnia 2014 Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2014 Pierwszy dzien czeka Cie okolo 200km - wiesz o tym? O tej porze roku dzien jest krotki, do tego zimno... Ja bym sie na taka trase nie porwal o tej porze roku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Frycu963 Napisano 5 Grudnia 2014 Autor Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2014 Spokojnie o tej porze też bym się nie porywał jadę dopiero na początku lata 2015. Tak wiem pierwszy dzień będzie około 200 km. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
c1ach Napisano 6 Grudnia 2014 Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2014 Ze Skarżyska jechałem kiedyś przez Wierzbicę do Radomia, z Radomia wyjazd ul. Energetyków i przez Warkę do Góry Kalwarii, dalej już przez Konstancin trafisz do Warszawy. Przed Górą Kalwarią kawałek po krajowej, reszta wojewódzkie lub powiatowe. Asfalty akceptowalne. Po zachodniej stronie krajowej siódemki przez Przysuchę, Nowe Miasto i wjazd do Grójca przez Odrzywoły, dalej Lesznowolą i Piasecznem wjazd do W-wy. Niestety jechałem wtedy "dniówkę" aż ze śląska i świętokrzyską część było mi dane zwiedzać nocą - zapamiętałem jakiś większy zalew i zamek w Drzewicy, jakość asfaltów z tego co pamiętam bardzo ok jak na Polskę Nawet Google Maps ma już rozwiązania dla rowerzystów, więc warto będzie z nich korzystać. Po wpisaniu punktu docelowego i wybraniu roweru - ukazała się opcja mocno zbieżna z moim opisem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Frycu963 Napisano 7 Grudnia 2014 Autor Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2014 c1ach dzięki bardzo Ogarne to co napisałeś, fajnie że przez Radom bo zapomniałem o tym napisać Aaa i jeszcze coś znalazłem nawigacje na androida nazywa się MapFactor: GPS Navigation i jest możliwość omijania autostrad i dróg nieutrwardzonych czy jakoś tak tam pisze, jak wybierałem byle jakie cele to pokazywało właśnie takimi drogami żeby omijało te autostrady i nieutwardzone, miał ktoś może tę aplkiacje i jak się sprawowała ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.