Skocz do zawartości

[wycieczka] tarnowskie góry-skarżysko kamienna-warsow

Frycu963

Rekomendowane odpowiedzi

Siemka mam pytanko, co do trasy, wyjazd z Tarnowskich Gór, jadę do Skarżyska-Kamienna, tam śpie a w następny dzień z Skarżyska do Warszawy. Wszystko ładnie pięknie ale nie wiem jaką trasą jechać, jade rowerem raczej do szosy, a nie wiem jaka nawigacja prowadzi szosą, a omija leśne ścieżki i drogi szybkiego ruchu. I teraz proszę o pomoc w wyborze nawigacji na androida lub jakiś opis trasy

wojewodztwo_mazowieckie_mapa_turystyczno

Ze Skarżyska jechałem kiedyś przez Wierzbicę do Radomia, z Radomia wyjazd ul. Energetyków i przez Warkę do Góry Kalwarii, dalej już przez Konstancin trafisz do Warszawy.

Przed Górą Kalwarią kawałek po krajowej, reszta wojewódzkie lub powiatowe. Asfalty akceptowalne.

Po zachodniej stronie krajowej siódemki przez Przysuchę, Nowe Miasto i wjazd do Grójca przez Odrzywoły, dalej Lesznowolą i Piasecznem wjazd do W-wy. Niestety jechałem wtedy "dniówkę" aż ze śląska i świętokrzyską część było mi dane zwiedzać nocą - zapamiętałem jakiś większy zalew i zamek w Drzewicy, jakość asfaltów z tego co pamiętam bardzo ok jak na Polskę ;)

Nawet Google Maps ma już rozwiązania dla rowerzystów, więc warto będzie z nich korzystać. Po wpisaniu punktu docelowego i wybraniu roweru - ukazała się opcja mocno zbieżna z moim opisem ;)

c1ach dzięki bardzo :D Ogarne to co napisałeś, fajnie że przez Radom bo zapomniałem o tym napisać :D Aaa i jeszcze coś znalazłem nawigacje na androida nazywa się MapFactor: GPS Navigation i jest możliwość omijania autostrad i dróg nieutrwardzonych czy jakoś tak tam pisze, jak wybierałem byle jakie cele to pokazywało właśnie takimi drogami żeby omijało te autostrady i nieutwardzone, miał ktoś może tę aplkiacje i jak się sprawowała ?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...