Prz Napisano 4 Grudnia 2014 Napisano 4 Grudnia 2014 U mnie w starym rowerze były nie tyle rysy, co wyraźne odpryski lakieru w miejscach, gdzie uderzał o niego łańcuch. Obecnie mam rower z ramą stalową, także nie wiem, czy takie odpryski nie sprzyjałyby w przyszłości rozwojowi korozji.
modrzew Napisano 13 Grudnia 2014 Napisano 13 Grudnia 2014 Ale ja i tak wolę zużytą dętkę bo 17zł to na kilka piw starczy Chyba ”pif". Współczuję picia takiego świństwa
Selvan82 Napisano 13 Grudnia 2014 Napisano 13 Grudnia 2014 Może u Ciebie w Varsovii są "pifa" a ja lubię Czeskie piwo prosto z beczki więc nie pogadamy tym samym językiem
emcinek Napisano 13 Grudnia 2014 Autor Napisano 13 Grudnia 2014 A co kogo piwa obchodzą? Ja na przykład nie lubię piwa w ogóle, ale temat nie dotyczy piwa tylko osłony tylnego trójkąta. Co do tematu to zawinąłem sobie dętkę i może to i nie wyglądało okropnie, ale nie przemawia do mnie. Po zdjęciu musiałem przetrzeć tą rurę, bo guma z dętki na niej została... Puki co śmigam bez niczego, bo neopreny też mi się nie podobają
MikeSkywalker Napisano 13 Grudnia 2014 Napisano 13 Grudnia 2014 Neoprenów akurat jest parę wzorów także można coś wybrać. Albo olać sprawę i patrzeć jak rama się obija
vitesse Napisano 26 Grudnia 2014 Napisano 26 Grudnia 2014 a tak z ciekaowsci bym popatrzyl jak te detki owijacie a shark fin ? kiedys to bylo powszechne w dodatkowu cos tam chroni przed spadnieciem lancucha z malej zebatki w korbie
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.