kregiel Napisano 2 Grudnia 2014 Napisano 2 Grudnia 2014 Witam, Czy ktoś z was ma może doświadczenie z w/w modelem rękawiczek? Wczoraj dokonałem zakupu gdzie Pan powiedział że spokojnie dają radę przy -15 st. Dzisiaj podczas jazdy do pracy a mam do niej 15 minut drogi konkretnie zmarzły mi dłonie Podobny efekt miałem przy rękawiczkach decathlonu za które dałem 60zł i były max do 0 stopni. http://www.rowerowysklep.pl/odziez-rekawiczki-rekawiczki-bbb-weatherproof-czarne-bwg-15-o_l_128_5424.html Z góry dziękuję za odpowiedzi.
solar21 Napisano 2 Grudnia 2014 Napisano 2 Grudnia 2014 Ja mam BBB Weatherproof, ale sprzed kilku lat (małe zdjęcie na mojej stronie). Zaczynam marznąć dopiero w pobliżu -10C. Kup cienkie włóczkowe rękawiczki za parę złociszy i wkładaj je pod spód. Mi taki zestaw BARDZO poprawia komfort termiczny, nie tylko z Weatherproof.
kregiel Napisano 2 Grudnia 2014 Autor Napisano 2 Grudnia 2014 Zacząłem jeszcze myśleć nad serii Endury, ale wydaję mi się że efekt może być podobny.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.