kregiel Napisano 2 Grudnia 2014 Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2014 Witam, Czy ktoś z was ma może doświadczenie z w/w modelem rękawiczek? Wczoraj dokonałem zakupu gdzie Pan powiedział że spokojnie dają radę przy -15 st. Dzisiaj podczas jazdy do pracy a mam do niej 15 minut drogi konkretnie zmarzły mi dłonie Podobny efekt miałem przy rękawiczkach decathlonu za które dałem 60zł i były max do 0 stopni. http://www.rowerowysklep.pl/odziez-rekawiczki-rekawiczki-bbb-weatherproof-czarne-bwg-15-o_l_128_5424.html Z góry dziękuję za odpowiedzi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
solar21 Napisano 2 Grudnia 2014 Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2014 Ja mam BBB Weatherproof, ale sprzed kilku lat (małe zdjęcie na mojej stronie). Zaczynam marznąć dopiero w pobliżu -10C. Kup cienkie włóczkowe rękawiczki za parę złociszy i wkładaj je pod spód. Mi taki zestaw BARDZO poprawia komfort termiczny, nie tylko z Weatherproof. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kregiel Napisano 2 Grudnia 2014 Autor Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2014 Zacząłem jeszcze myśleć nad serii Endury, ale wydaję mi się że efekt może być podobny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.