ishi Napisano 22 Lutego 2015 Udostępnij Napisano 22 Lutego 2015 Zaczynają się pokazywać pierwsze recenzje: http://www.bikeradar.com/mtb/gear/category/bikes/mountain-bikes/full-suspension/product/review-ns-bikes-snabb-e1-15-49231/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ishi Napisano 5 Maja 2015 Udostępnij Napisano 5 Maja 2015 Wypuścili 15 sztuk limitowanej edycji. ładna czekoladka. http://nsbikes.com/snabb_ltd/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team adamos Napisano 5 Maja 2015 Mod Team Udostępnij Napisano 5 Maja 2015 Ładny. Naprawdę klasa! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
venom2000 Napisano 6 Maja 2015 Udostępnij Napisano 6 Maja 2015 Specyfikacja i cena http://7anna.pl/product-pol-7579-Rower-NS-Bikes-2015-Snabb-LTD.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kontooo2 Napisano 8 Maja 2015 Udostępnij Napisano 8 Maja 2015 Rower fajny, cena już mniej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MikeSkywalker Napisano 9 Maja 2015 Udostępnij Napisano 9 Maja 2015 Jak dla mnie lekkie przegięcie, pierwsza ich ramka enduro a z ceną wersji "limited" popłynęli jak Kross ze swoimi księżycowymi rowerami Teraz to i ja przyznaję że Cena trochę z kapelindra. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
radekzat Napisano 9 Maja 2015 Udostępnij Napisano 9 Maja 2015 Muszę przyznać że nie kręcił mnie Snabb dopóki nie zobaczyłem na żywo w sklepie Bike Park Wales - piękna ramka - jednak ciągle nic nie przebija dla mnie Capry AL1 jeżeli chodzi o jakość/cena Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
muichal Napisano 27 Maja 2015 Udostępnij Napisano 27 Maja 2015 fajne, fajne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pmarszal84 Napisano 12 Lutego 2016 Udostępnij Napisano 12 Lutego 2016 Nie polecam!!! Dajcie spokój, jakość NS'a porażka, kupiłem snaba i więcej z nim zmartwień i problemów niż radości. Nie mówię tu o lakierze, bo wszyscy wiedzą że jest do kitu, ale o dużo poważniejszych sprawach, jak problemy z zawieszeniem np. pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojtas7 Napisano 12 Lutego 2016 Udostępnij Napisano 12 Lutego 2016 Skoro już tak piszesz to wypadałoby dać szczegóły, zdjęcia itp. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MarcinGoluch Napisano 14 Lutego 2016 Udostępnij Napisano 14 Lutego 2016 Niestety NS po wpadkach 2015 nie wiele się nauczył. W modelu 2016 również krzywy wahacz, brak części podkładek w połączeniach linków co po 50km spowodowało spore wytarcia i skrzypienie, malowanie szprych w przedziwny sposób popękane w nowych kołach. Lista jak na spis usterek w całej kolekcji a miała miejsce w jednej sztuce. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pmarszal84 Napisano 17 Lutego 2016 Udostępnij Napisano 17 Lutego 2016 Zwracam honor Ns'owi cała sprawa reklamacji itd. zakończyła się bardzo pomyślnie, a Ns zachował się bardzo w porządku, wykazali się podejściem do klienta. Zmieniam zdanie i z czystym sumieniem mogę polecić firmę NS , a zwłaszcza snabba bo jeździ to ,że hoho..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MarcinGoluch Napisano 18 Lutego 2016 Udostępnij Napisano 18 Lutego 2016 Pmarszal84 możesz napisać o co chodziło u Ciebie? Pocieszę Cię, że nie byłeś jedyny. Mojemu klientowi po kilku telefonach z rozbieżnościami stwierdzono, że zwrócą gotówkę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi