Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

• 2 miesiące temu...
Napisano

Jak dla mnie lekkie przegięcie, pierwsza ich ramka enduro a z ceną wersji "limited" popłynęli jak Kross ze swoimi księżycowymi rowerami :)

Teraz to i ja przyznaję że

Cena trochę z kapelindra.
Napisano

Muszę przyznać że nie kręcił mnie Snabb dopóki nie zobaczyłem na żywo w sklepie Bike Park Wales - piękna ramka - jednak ciągle nic nie przebija dla mnie Capry AL1 jeżeli chodzi o jakość/cena

• 3 tygodnie później...
  • 8 miesięcy temu...
Napisano

Nie polecam!!! Dajcie spokój, jakość NS'a porażka, kupiłem snaba i więcej z nim zmartwień i problemów niż radości.

Nie mówię tu o lakierze, bo wszyscy wiedzą że jest do kitu, ale o dużo poważniejszych sprawach, jak problemy z zawieszeniem np. 

pzdr

Napisano

Niestety NS po wpadkach 2015 nie wiele się nauczył.

W modelu 2016 również krzywy wahacz, brak części podkładek w połączeniach linków co po 50km spowodowało spore wytarcia i skrzypienie, malowanie szprych w przedziwny sposób popękane w nowych kołach.

Lista jak na spis usterek w całej kolekcji a miała miejsce w jednej sztuce.

Napisano

Zwracam honor Ns'owi cała sprawa reklamacji itd. zakończyła się bardzo pomyślnie, a Ns zachował się bardzo w porządku, wykazali się podejściem do klienta.

Zmieniam zdanie i z czystym sumieniem mogę polecić firmę NS , a zwłaszcza snabba bo jeździ to ,że hoho.....   :)